امروز: دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 18 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-21
کد خبر: 175169 |
تاریخ انتشار : 08 شهریور 1396 - 12:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ سرطان‌زا بودن محصولات ترا ریخته کلانتری در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مساله محصولات ترا ریخته، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰ درصد مواد غذایی ما از محصولات ترا ریخته است. بیش از ۷۰ درصد خوراک دام یا روغن نباتی ترا ریخته است. در دنیا ۱۸۰ […]

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛

سرطان‌زا بودن محصولات ترا ریخته

سرطان‌زا بودن محصولات ترا ریخته

کلانتری در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مساله محصولات ترا ریخته، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰ درصد مواد غذایی ما از محصولات ترا ریخته است. بیش از ۷۰ درصد خوراک دام یا روغن نباتی ترا ریخته است. در دنیا ۱۸۰ میلیون هکتار محصولات ترا ریخته کشت می‌شود.

وی در ادامه افزود: عمده دلیل استفاده از محصولات ترا ریخته این است که این محصولات موجب صرفه‌جویی در مصرف سم می‌شود زیرا عمده آلودگی محیط زیست به دلیل مصرف سموم و کود شیمیایی است و محصولات ترا ریخته در واقع با این سموم مبارزه می‌کنند.

رییس سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه در هیچ جا از نظر علمی احساس نشده که محصولات ترا ریخته سرطان‌زاست، تصریح کرد: اگر این محصولات سرطان‌زاست پس چرا اجازه واردات آنها داده می‌شود. من نمی‌دانم چرا این مسائل مطرح می‌شود؟

کلانتری در ادامه در پاسخ به سوالی درباره دلیل خشک شدن دریاچه عباس‌آباد در بهشهر، گفت: من الان در این زمینه حضور ذهن ندارم اما اصولا همه دریاچه‌ها و تالاب‌ها با سیلاب زنده می‌مانند. وقتی سد ساخته شود و سیلاب مهار گردد و حقابه هم داده نشود تالاب‌ها خشک می‌شوند. تغییر اقلیم تاثیر کمی بر خشک شدن تالاب‌ها و دریاچه‌ها دارد به طور مثال تغییر اقلیم فقط ۱۸ درصد در خشک شدن دریاچه ارومیه تاثیرگذار بوده است. در ایجاد سدها باید نظر محیط زیست گرفته شود و همچنین حقابه هم داده شود.

وی در پاسخ به این پرسش که در این موضوع آیا مقصر سازمان محیط زیست است یا سایر دستگاه‌ها؟ نیز گفت: وقتی سازمان محیط زیست ضعیف باشد همه سوارش می‌شوند.

رییس سازمان محیط زیست همچنین درباره برنامه‌های سازمان محیط زیست برای دادن مجوز جهت ساخت و ساز در محیط زیست، تصریح کرد: محیط زیست در تضاد با توسعه متوازن نیست. در هر کجا با رعایت ضوابط محیط زیست می‌توان ساخت و ساز داشت و توسعه را دنبال کرد اما مساله این است که الان این ضوابط رعایت نمی‌شود. تمام دستگاه‌ها باید شرایط و ضوابط محیط زیست را برای ساخت و ساز رعایت کنند در غیر این صورت ما جلوی آن را می‌گیریم.

منبع:ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید