امروز: چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 1 ذو القعدة 1445 | 2024-05-08
کد خبر: 75465 |
تاریخ انتشار : 12 فروردین 1395 - 11:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

سرانجام کافه شب ون گوگ در دانشگاه ییل : ماندن در دانشگاه پایگاه صلح خبر -> فرهنگ هنر : به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از بی بی سی، این تابلو که یکی از شاهکارهای وون گوگ نقاش هلندی به شمار می‌رود در سال ۱۸۸۸ در شهر آرل در جنوب فرانسه کشیده شده است. دیوان عالی آمریکا رای […]

سرانجام کافه شب ون گوگ در دانشگاه ییل : ماندن در دانشگاه

پایگاه صلح خبر -> فرهنگ هنر : به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از بی بی سی، این تابلو که یکی از شاهکارهای وون گوگ نقاش هلندی به شمار می‌رود در سال ۱۸۸۸ در شهر آرل در جنوب فرانسه کشیده شده است. دیوان عالی آمریکا رای داد تابلوی معروف «کافه شب» ونسان ون گوگ در تملک مالک فعلی آن یعنی دانشگاه ییل باقی بماند.

این نقاشی در زمان انقلاب اکتبر روسیه متعلق به ایوان موروزوف تاجر و اشراف‌زاده روس بود که مجموعه نفیسی از آثار بهترین نقاشان قرن نوزدهم و بیستم را گردآوری کرده بود.

سرانجام کافه شب ون گوگ در دانشگاه ییل

 

پس از پیروزی انقلاب اکتبر در سال ۱۹۱۷، این تابلو مصادره شد و دولت اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۳۳ آن را به یک گالری در برلین فروخت.

این نقاشی بعدا به یک گالری در نیویورک منتقل شد و در آنجا یک مجموعه‌دار آمریکایی به نام استیون کلارک (نوه بنیانگذار شرکت چرخ خیاطی سینگر) آن را خریداری کرد.

کلارک وصیت کرده بود بعدش از مرگش مالکیت این تابلو به دانشگاه ییل (محل تحصیل خودش) منتقل شود و این دانشگاه از سال ۱۹۶۱ مالک این تابلو است، اما پیر کونووالوف یک مرد فرانسوی که نتیجه موروزوف است در سال ۲۰۰۲ متوجه شد وارث قانونی او است و از آن به بعد سعی کرد که مالکیت این اثر هنری را به دست آورد.

سرانجام کافه شب ون گوگ در دانشگاه ییل ,    Van Gogh The Night Café

اکنون دیوان عالی آمریکا رای داده که این اثر همچنان متعلق به دانشگاه ییل است.

سال گذشته یک دادگاه ایالتی در نیویورک هم ادعای کونووالوف را وارد ندانسته بود.

همان دادگاه، پیش از آن ادعای دیگر کونووالوف درباره مالکیت یکی از تابلوهای پل سزان (پرتره خانم سزان ۱۸۹۱) را مردود دانسته بود. این تابلو اکنون متعلق به موزه هنر متروپلیتن نیویورک است.

ارزش تابلوی «کافه شب» تا دویست میلیون دلار برآورد می‌شود.

 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید