امروز: سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 7 ذو القعدة 1445 | 2024-05-14
کد خبر: 460037 |
تاریخ انتشار : 07 اسفند 1400 - 16:20 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

رئیس جمهوری اوکراین امروز (شنبه) گفت، کشورش در تصمیم برای قطع کردن دسترسی روسیه به سامانه سوئیفت (SWIFT) از حمایت تقریبا کامل کشورهای اتحادیه اروپا برخوردار است و امیدوار است که آلمان و مجارستان نیز از این تصمیم حمایت کنند. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در […]

رئیس جمهوری اوکراین امروز (شنبه) گفت، کشورش در تصمیم برای قطع کردن دسترسی روسیه به سامانه سوئیفت (SWIFT) از حمایت تقریبا کامل کشورهای اتحادیه اروپا برخوردار است و امیدوار است که آلمان و مجارستان نیز از این تصمیم حمایت کنند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در یک سخنرانی از طریق ویدیو کنفرانس که در کانالش در پیام رسان تلگرام انتشار یافت، اظهار کرد: ما تقریبا از حمایت کامل کشورهای اتحادیه اروپا در قبال تصمیم قطع کردن دسترسی روسیه به سامانه سوئیفت برخورداریم. من امیدوارم آلمان و مجارستان هم شجاعت حمایت از این تصمیم را داشته باشند.

زلنسکی همچنین گفت که اوکراین حق عضویت در اتحادیه اروپا را داشته و دستیابی به این عضویت یک نشانه کلیدی در حمایت از این کشور خواهد بود.

زلسنکی ادامه داد: اکنون زمانی سرنوشت ساز برای اتمام همه بحثهای استراتژیک چندین ساله یک بار برای همیشه و اتخاذ تصمیم درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپاست. من در این مورد با شارل میشل، رئیس شورای اروپا، اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا و امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه صحبت کردم.

این درحالیست که گفته میشود واشنگتن و متحدانش در تمرکز بر این بخش بی‌میل هستند چون اتحادیه اروپا به روسیه برای تامین بیش از ۴۰ درصد از منابع گاز طبیعی متکی است و دولت بایدن برای مقابله با افزایش هزینه‌های انرژی در برابر تورم شدید، تحت فشار زیادی قرار دارد. حمله به اوکراین، نفت خام برنت را به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۴ و به بشکه‌ای ۱۰۵ دلار رسانده است.

این افزایش قیمت‌ها یکی از دلایلی است که کاخ سفید به درخواست‌ها برای مسدود کردن دسترسی روسیه به سیستم جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی (سوئیفت) که توسط هزاران بانک استفاده می‌شود، بی‌اعتناست و از آن حمایت نمی‌کند. دولت واشنگتن گفته است که انجام این کار می‌تواند تسویه انتقال وجوه را مختل کند و این مساله هزینه‌های انرژی را بیشتر افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید