امروز: شنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 19 شوال 1445 | 2024-04-27
کد خبر: 487294 |
تاریخ انتشار : 14 آبان 1401 - 9:17 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

پنتاگون بخش جدیدی از کمک های نظامی به اوکراین را اعلام کرد. بسته تسلیحاتی 400 میلیون دلاری شامل تانک های دوران شوروی، موشک های ضد هوایی قدیمی و پهپادهای کامیکازه مینیاتوری. به گزارش صلح خبر به نقل از آرتی،سابرینا سینگ، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به خبرنگاران گفت، این بسته که از طرح 3 میلیارد دلاری […]

پنتاگون بخش جدیدی از کمک های نظامی به اوکراین را اعلام کرد. بسته تسلیحاتی 400 میلیون دلاری شامل تانک های دوران شوروی، موشک های ضد هوایی قدیمی و پهپادهای کامیکازه مینیاتوری.

به گزارش صلح خبر به نقل از آرتی،سابرینا سینگ، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به خبرنگاران گفت، این بسته که از طرح 3 میلیارد دلاری پنتاگون برای کمک به اوکراین گرفته شده است، “نشان دهنده آغاز یک فرآیند قراردادی برای ارائه قابلیت‌های اولویت‌دار اضافی به اوکراین است.”

پنتاگون تسلیحات و تجهیزات را برای اوکراین مستقیماً از شرکت‌ها و تامین کنندگان تسلیحات خریداری می کند. این بسته شامل 45 تانک T-72 بازسازی شده دوران شوروی است که توسط ایالات متحده و هلند از جمهوری چک خریداری شده است. بودجه همچنین برای بازسازی موشک‌های ضد هوایی هاوک قدیمی ایالات متحده برای استفاده توسط نیروهای کی یف، و تعمیر 250 خودروی زرهی M1117، که توسط ایالات متحده از دهه 1990 استفاده می شد، ارائه شده است.

اوکراین همچنین 40 قایق تندروی نظامی، 1100 پهپاد “کامیکازه” فونیکس گوست(Phoenix Ghost ) و بودجه برای آموزش و نگهداری تجهیزات دریافت خواهد کرد.

از زمان روی کار آمدن جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در سال 2021، ایالات متحده بیش از 18.9 میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین داده است که بیش از سه برابر بودجه نظامی قبل از جنگ این کشور بوده است. بایدن از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در ماه فوریه بیش از 65 میلیارد دلار برای کمک های اقتصادی و نظامی به اوکراین اختصاص داده است و انتظار می رود کنگره لایحه کمک بزرگ دیگری را قبل از شروع دوره جدید آن در ژانویه تصویب کند که احتمالاً به 50 میلیارد دلار می‌رسد.

روسیه هشدار داده است که این هجوم تسلیحات غربی که در بسته‌های تقریباً هفتگی عرضه می‌شود، درگیری در اوکراین را طولانی‌تر می‌کند و شرایط نهایی را برای کی‌یف سخت‌تر می‌کند  و در عین حال ایالات متحده و متحدان ناتو را شریک دوفاکتوی این جنگ می‌کند.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید