به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، این پویش مردمی سعی در ایجاد حساسیت اجتماعی درقبال غذاهای اسراف شده ای دارد که در چرخه مصرف قرار نمی گیرند و پیش یا پس از ورود به سفره از بین می روند. معصومه ابتکار، رییس سازمان محیط زیست در این خصوص گفت: پویش هایی […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، این پویش مردمی سعی در ایجاد حساسیت اجتماعی درقبال غذاهای اسراف شده ای دارد که در چرخه مصرف قرار نمی گیرند و پیش یا پس از ورود به سفره از بین می روند.
معصومه ابتکار، رییس سازمان محیط زیست در این خصوص گفت: پویش هایی که شاید در نگاه اول کوچک به نظر برسند در فضای کلان تاثیرات بزرگی می گذارد. 27 میلیارد متر مکعب آب در سال با به هدر رفتن غذا از بین می رود. این غذا از مزرعه تا سفره و حتی بعد از آن به هدر می رود.
وی ادامه داد: با هدر رفتن غذا فقط همان غذا نیست که از بین می رود. بلکه همه آب، انرژی، هزینه و زحمتی است که کشاورز و دامپرور برای آن کشیده است نیز به هدر میرود.
رییس سازمان محیط زیست افزود: کشوری که در گذشته نه چندان دور برای هر دانه گندم ارزش قائل بود و هدر دادن برنج و نان را با توجه به آموزه های دینی گناه می دانست امروز میزان قابل توجهی از غذا را هدر می دهد.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.