امروز: پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو القعدة 1445 | 2024-05-09
کد خبر: 204598 |
تاریخ انتشار : 15 آبان 1396 - 8:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر رنگينک با طعم‌ شكلات سایت من آشپزم: در این مطلب یک نوع دسر جدید و خوشمزه و خوش آب و رنگ را به شما آموزش میدهیم.   مواد لازم:   پودر قند  ۱ و ۲/۳ پیمانه آرد گندم  ۳.۵ پیمانه کره   ۱ و ۱/۳ پیمانه پودر هل  ۱ قاشق مربا خوری […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

رنگينک با طعم‌ شكلات

سایت من آشپزم: در این مطلب یک نوع دسر جدید و خوشمزه و خوش آب و رنگ را به شما آموزش میدهیم.
 
مواد لازم:
 

  • پودر قند  ۱ و ۲/۳ پیمانه
  • آرد گندم  ۳.۵ پیمانه
  • کره   ۱ و ۱/۳ پیمانه
  • پودر هل  ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر زنجبیل  ۱ قاشق مربا خوری

مواد میانی:
 
  • گردو خرد شده  ۱ پیمانه
  • خرما  ۳۵۰ گرم
  • پودر دارچین  ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع  ۱ قاشق سوپ خوری
  • مواد لازم برای تزیینپودر قند  ۱/۲ پیمانه
  • شکلات سفید  ۱۵۰ گرم
  • پودر پسته  ۱/۲ پیمانه
رنگينک با طعم‌ شكلات شیرینی عید نوروز 
 
طرز تهیه:
 
1. آرد را در تابه‌اي ريخته، روي حرارت ملايم هم بزنيد تا بوي خامي آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتي كه رنگ آن شروع به تغيير كرد، كره را اضافه كرده و باز خوب هم بزنيد تا خمير يكدستي حاصل شود؛ سپس تابه را از روي حرارت برداريد.

2. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبيل را با يكديگر مخلوط كرده و الك كنيد. بعد آنها را با آرد و كره مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا همه جاي آرد و كره شيرين و مزه‌دار شود.

3. خرما  ها را شسته و هسته‌هايشان را بيرون آوريد و چرخ كنيد يا در دستگاه غذاساز بريزيد تا به شكل يك پوره يكدست درآيد گردوي خرد شده، دارچين و روغن مايع را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسيم كنيد. بعد يك كاغذ روغني روي سطح كارتان پهن كنيد و یک قسمت آرد و كره را با وردنه روي كاغذ باز كنيد. قطر مناسب براي اين لايه نيم سانتي‌متر است. حالا مخلوط خرماي چرخ كرده را روي آن پهن كنيد و با پشت دست يا قاشق فشرده كنيد. لايه سوم هم آرد بو داده و كره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهيد تا سطح صافي به دست آيد و هر سه لايه خوب به هم بچسبند.

5. پودر قند را روي مواد الك كنيد تا روي آرد را بپوشاند.شكلات سفيد را به روش بن ماري آب كنيد و روي سطح مواد بريزيد تا يكدست شود و روي مواد زيرين را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئين كنيد. با چاقوي تيزي شيريني‌تان را به شكل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچينيد.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید