امروز: چهارشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 14 شعبان 1446 | 2025-02-12
کد خبر: 291452 |
تاریخ انتشار : 13 تیر 1398 - 16:02 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت از راه‌اندازی سامانه رجیستری ترابری اهدای عضو خبر داد و گفت: درحال حاضر، در حال پیاده سازی یک نقشه جامع برای کشور هستیم تا سریع ترین راه انتقال هوایی عضو پیوندی بررسی و ثبت شود. به گزارش صلح خبر، […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت از راه‌اندازی سامانه رجیستری ترابری اهدای عضو خبر داد و گفت: درحال حاضر، در حال پیاده سازی یک نقشه جامع برای کشور هستیم تا سریع ترین راه انتقال هوایی عضو پیوندی بررسی و ثبت شود.

به گزارش صلح خبر، دکتر مهدی شادنوش با اعلام این خبر، افزود: در راستای انتقال عضو به نقاط مختلف کشور، زیرساخت های ترابری عضو بین استان ها انجام شده و این امر به صورت آزمایشی با موفقیت انجام شده است. برای اهدای عضو، باید زمان طلایی رعایت شود. عضو قلب باید زیر ۴ ساعت پیوند زده شود. در حال حاضر با همکاری و هماهنگی نیروی هوایی ارتش، نیروی انتظامی، سازمان اورژانس کشور و مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، زیرساخت هایی فراهم شده و قرار است با یک اقدام فرابخشی گروهی منسجم، پیوند عضو بین استانی با جدیت دنبال شود. کما اینکه تاکنون چند مورد هم با موفقیت به انجام رسیده است.

شادنوش گفت: امیدواریم با استفاده از سیستم رجیستری که در حال راه اندازی آن هستیم و به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد، شاهد نهادینه شدن این امر در حوزه اهدای عضو باشیم.

به گزارش وبدا، رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت درخصوص سیستم رجیستری ترابری اهدای عضو تصریح کرد: این سیستم با همکاری سازمان های مختلف، ازجمله سازمان جغرافیایی کشور، هوافضا، وزارت بهداشت، سازمان اورژانس، نیروی هوایی ارتش، نیروی انتظامی و دانشگاه های وزارت علوم در حال شکل گیری است. درحال حاضر، در حال پیاده سازی یک نقشه جامع برای کشور هستیم تا سریع ترین راه انتقال هوایی عضو پیوندی بررسی و ثبت شود. همچنین، چگونگی کاربرد موتورلانس ها، هلی کوپتر، آمبولانس ها و حتی هواپیمای مسافربری و فالکون جت اختصاصی طی یک برنامه نرم افزاری مشخص شده و تمامی اطلاعات به یکدیگر متصل می شوند و به محض اعلام نیاز برای چنین عملیاتی، این امکان میسر می شود که از چه طریقی می توان عملیات را با کمترین اشتباه و زمان تلف شده، با موفقیت انجام داد. در هر یک از این عملیات ها بیش از ۱۵۰ نفر فعال می شوند تا یک عضو از شهری به شهر دیگر منتقل شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید