امروز: شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 11 ذو القعدة 1445 | 2024-05-18
کد خبر: 496283 |
تاریخ انتشار : 06 اسفند 1401 - 19:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

فرانک والتر اشتاینمایر در قبال طرح صلح چین به دلیل وجود روابط نزدیک پکن با مسکو اظهار تردید کرد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آناتولی، فرانک والتر اشتاینمایر، رئیس جمهور آلمان در اظهاراتی درباره طرح صلح اخیری که چین برای پایان دادن به جنگ اوکراین اعلام کرد، ابراز تردید نمود. اشتاینمایر در […]

فرانک والتر اشتاینمایر در قبال طرح صلح چین به دلیل وجود روابط نزدیک پکن با مسکو اظهار تردید کرد.
به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آناتولی، فرانک والتر اشتاینمایر، رئیس جمهور آلمان در اظهاراتی درباره طرح صلح اخیری که چین برای پایان دادن به جنگ اوکراین اعلام کرد، ابراز تردید نمود.
اشتاینمایر در یک گردهمایی به مناسبت اولین سالگرد شروع جنگ اوکراین بیان داشت: این که آیا چین به عنوان یک ابرقدرت خواستار ایفای نقشی سازنده در راستای این هدف باشد مورد سوال است. اما اگر واقعا چین آن را می‌خواهد باید نه تنها با مسکو بلکه با کی‌یف نیز گفتگو کند.
اشتاینمایر همچنین از پکن که دارای روابط نزدیک با مسکو است، خواست، موضع روشنی در قبال جنگ روسیه علیه اوکراین اتخاذ کند.
رئیس جمهور آلمان گفت:‌ “این روسیه است که بیرحمانه به کشور همسایه خود حمله کرده است. این روسیه است که به اعزام نیروهای جدید به جبهه این جنگ ادامه می‌دهد.”
اشتاینمایر اظهار کرد: “اگر چین می‌خواهد نقشی سازنده برای صلح در اوکراین ایفا کند، باید به اکثریت قاطع کشورها بپیوندد و برای صلح تحت نظارت سازمان ملل تلاش کند.”
وی افزود: “ما باید به همدیگر پیوسته تا اطمینان حاصل کنیم، اصول سازمان ملل توسط کشوری که به طور روزانه آنها را نقض می‌کند، رعایت می‌شود”.
رئیس جمهور آلمان بیان داشت، نیروهای روسیه باید از اوکراین خارج شوند و بدون چنین اقدامی، مذاکره بر سر پایان جنگ ممکن نخواهد شد.
اشتاینمایر گفت: “یک صلح کاذب که صرفاً به غصب زمین توسط ولادیمیر پوتین پاداش و مردم را در معرض اقدامات خودسرانه اشغالگران رها می‌کند یک صلح واقعی نخواهد بود”.
پیشتر، چین یک سند پیشنهادی ۱۲ بندی را برای حل‌وفصل سیاسی بحران اوکراین اعلام کرد که در آن بر اهمیت منشور سازمان ملل و احترام به حاکمیت همه کشورها تاکید کرد.
این سند خواستار توقف درگیری ها، از سرگیری مذاکرات صلح، ایمن نگه داشتن نیروگاه های هسته ای، توقف تحریم های یکجانبه و حمایت از روند بازسازی پس از جنگ شد.
ولفگانگ بوشنر، معاون سخنگوی دولت آلمان گفت، این که چین ایده های خود را ارائه کرده خوب است اما تاکید کرد که “عناصر مهمی” در این طرح پیشنهادی وجود ندارد.
بوشنر در یک نشست خبری معمول در برلین گفت: “چین به عنوان عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل، مسئولیت بسیار ویژه ای برای پایان دادن به جنگ روسیه در اوکراین دارد. به همین دلیل این که پکن ایده های خود را مطرح کرده، مساله خوبی است.”
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید