به گزارش مجله اجتماعی پایگاه RSS ؛ اجتماع > آموزش – همشهری آنلاین:مدیرکل امور دانشجویان داخل وزارت علوم گفت: سالانه حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر از دانشجویان دانشگاههای دولتی به دنبال تایید مدرک برای ترجمه و ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند. به گزارش مهر، ناصر مطیعی در پاسخ به اینکه دانشجویان کدام دانشگاهها بیشترین مراجعه را […]
به گزارش مجله اجتماعی پایگاه RSS ؛
اجتماع > آموزش – همشهری آنلاین:
مدیرکل امور دانشجویان داخل وزارت علوم گفت: سالانه حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر از دانشجویان دانشگاههای دولتی به دنبال تایید مدرک برای ترجمه و ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند.
به گزارش مهر، ناصر مطیعی در پاسخ به اینکه دانشجویان کدام دانشگاهها بیشترین مراجعه را برای تایید مدرک برای ترجمه و ادامه تحصیل در خارج دارند، گفت: دانشجویان دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، تهران، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت و فردوسی مشهد، بیشترین مراجعه به ادارهکل امور دانشجویان داخل وزارت علوم را برای تایید مدارک برای ترجمه دارند.
وی ادامه داد: اکثر این دانشجویان در مقاطع دکتری و فوق لیسانس هستند و سالانه حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر از دانشجویان به این اداره کل برای تایید مدارک مراجعه میکنند تا برای تحصیل به خارج از کشور اعزام شوند.
مدیرکل امور دانشجویان داخل وزارت علوم در مورد اینکه این دانشجویان بیشتر به کدام کشورها برای ادامه تحصیل مراجعه میکنند، گفت: دانشجویان زمانی که برای تایید مدارک برای ترجمه به این اداره کل مراجعه میکنند، در این مورد که برای تحصیل به کدام کشور یا چه رشتهای تحصیل خواهند کرد گزارشی از آنها دریافت نمیشود.
Let’s block ads! (Why?)
RSS
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار RSS برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار RSS
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.
احسنت به دانشگاه شریف که رتبه اول فرار دانشجویان را به خاطر مهیا کردن فضای نامناسب علمی و به خصوص فرهنگی فراهم کرده است. متاسفانه در دانشگاه شریف، اونقدر جو استاد محور است که به راحتی اساتید برای رقابت و نزاع بین خودشون، دانشجویان را سپر بلای خود قرار می دهند و از همین رو این دانشجویان فرار را به ماندن ترجیح می دهند. نخبه باشی، فشار عصبی هم بر ذهنت در کنار فشار درسی وارد بشه و اشتغال و جذب هیات علمی هم یا تعطیل باشه یا بدون شایسته سالاری، میشه فرار نخبگان، به همین سادگی.