امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 293806 |
تاریخ انتشار : 23 تیر 1398 - 12:52 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر سرمایه‌گذاری در بازار ارز از ابتدای سال جاری تاکنون زیان سه درصدی را برای سرمایه‌گذاران این بخش ایجاد کرده است. به گزارش صلح خبر، اوایل سال گذشته آمریکا از برجام خارج شد و تلاش کرد تا تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را بازگرداند و ایران را با مشکلات اقتصادی مواجه […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

سرمایه‌گذاری در بازار ارز از ابتدای سال جاری تاکنون زیان سه درصدی را برای سرمایه‌گذاران این بخش ایجاد کرده است.

به گزارش صلح خبر، اوایل سال گذشته آمریکا از برجام خارج شد و تلاش کرد تا تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را بازگرداند و ایران را با مشکلات اقتصادی مواجه کند، به این ترتیب آثار روانی و اقتصادی تحریم‌های آمریکا علیه ایران سبب شد تا قیمت ارز در کشور با افزایش مواجه شود.

افزایش هیجانی و ناگهانی قیمت ارز سبب شد عده کثیری از مردم این بازار را برای سرمایه‌گذاری، بازاری سودده ببینند و منابع خود را وارد بازار ارز کنند.

ورود مردم به بازار ارز و افزایش التهاب در بازار سبب شد تا روند افزایش قیمت ارز، سرعت بیشتری به خود بگیرد و به همین دلیل بانک مرکزی ورود کرد تا روند افزایش قیمت ارز در بازار را متوقف کند که با برخی سیاست‌های ارزی دولت، این اقدام تا حدودی موفقیت آمیز بود و قیمت ارز نزولی شد.

اما این موضوع سبب نشد تا بازار ارز جذابیت خود را برای مردم از دست بدهد و هنوز بسیاری از مردم به دنبال سرمایه‌گذاری در این بازار هستند.

این در حالی است که کارشناسان اقتصادی و مسئولان بانک مرکزی، سرمایه‌گذاری در این بازار را اقدامی با ریسک بالا دانسته و از مردم خواسته‌اند که به این بازار ورود نکنند.

از سوی دیگر، هجمه به بازار ارز سبب افزایش تقاضا در بازار، افزایش قیمت ارز و افزایش نرخ تورم خواهد شد که همه مردم را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در همین راستا، به بررسی قیمت ارز از ابتدای سال جاری تاکنون پرداختیم تا بدانیم که سرمایه‌گذاری در این بازار تا چه اندازه توانسته برای افراد، موفقیت‌آمیز باشد؟

در روزهای پایانی سال گذشته، صرافی‌های مجاز بانک مرکزی هر دلار آمریکا را به قیمت ۱۲ هزار و ۸۹۰ تومان و هر یورو را ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان می‌خریدند.

اما در همان ماه‌های ابتدایی امسال، قیمت ارز باز هم با افزایش همراه شد؛ به طوری که در ابتدای اردیبهشت ماه، قیمت هر دلار آمریکا در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی به ۱۳ هزار و ۹۰۰ تومان و یورو به ۱۵ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.

یک ماه بعد، قیمت ارز در همان حدود باقی ماند و این صرافی‌ها، دلار آمریکا را به قیمت ۱۳ هزار و ۹۵۰ تومان و یورو را ۱۵ هزار و ۸۵۰ تومان فروختند.

اما پس از آن قیمت ارز رفته رفته کاهش یافت تا جایی که امروز قیمت هر دلار آمریکا در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی ۱۲ هزار و ۵۵۰ تومان و یورو ۱۴ هزار و ۴۵۰ تومان است.

این در حالی است که برخی از دلالان بازار ارز معتقد بودند که نرخ دلار در سال جاری با رشد قابل توجهی همراه خواهد بود، اما با کنترل بازار توسط نهادهای مربوطه این امر اتفاق نیفتاد و ممکن است قیمت دلار باز هم نزولی باشد.

بررسی قیمت ارز از ابتدای سال جاری تاکنون نشان از آن دارد که افرادی که در این مدت اقدام به سرمایه‌گذاری در این بازار کرده‌اند، نه تنها سودی شامل حالشان نشده، بلکه اندکی نیز ضرر کرده‌اند.

با توجه به قیمت ۱۲ هزار و ۸۹۰ تومانی دلار در ابتدای سال نسبت به قیمت ۱۲ هزار و ۵۵۰ تومان امروز، قیمت این ارز در این مدت کاهش سه درصدی داشته و عملاً بازدهی این بازار برای سرمایه‌گذاران آن منفی سه درصد بوده است.

به این ترتیب می‌توان گفت که این بازار عملاً در دوره فعلی حداقل سود خود را برای سرمایه‌گذاران آن از دست داده و ممکن است این روند همچنان نیز ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید