به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ علیاکبر قربانلو در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: متعاقب دستور قاضی پرونده، محیط زیست استان و نیروی انتظامی پیگیر این پرونده هستند. وی در پاسخ به پرسشی در خصوص چرایی شکار این گربهسان مهم در زیستکره توران، گفت: پلنگها تاکنون خساراتی به دامهای روستاییان و عشایر منطقه […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
علیاکبر قربانلو در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: متعاقب دستور قاضی پرونده، محیط زیست استان و نیروی انتظامی پیگیر این پرونده هستند.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص چرایی شکار این گربهسان مهم در زیستکره توران، گفت: پلنگها تاکنون خساراتی به دامهای روستاییان و عشایر منطقه وارد کرده و ما نیز مراتب و میزان خسارتهای وارده را صورتجلسه و به محیطزیست اعلام کردیم اما نبود اعتبارات سبب شده که خسارات وارده به دامداران پرداخت نشود.
رئیس پارک ملی توران شاهرود خواستار تخصیص اعتبارات به این بخش شد و تصریح کرد: پرداخت نشدن غرامت و خسارت وارده سبب میشود که دامداران برای حفاظت از اموال خود دست به شکار غیرقانونی بزنند.
قربانلو در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا تخلف و شکار این پلنگ توسط دامداران بومی اثبات شده است، اظهار کرد: هنوز شکارچی این ماده پلنگ مشخص نیست و شکار آن توسط دامداران محلی در حد یک حدس و گمانهزنی است.
وی با بیان اینکه محیطزیست این پرونده را تا آخر پیگیری میکند، اضافه کرد: مسئولان ذیربط به دنبال یافتن سرنخهایی در منطقه و یافتن عاملان این شکار غیرمجاز هستند.
رئیس پارک ملی توران شاهرود با بیان اینکه پارک ملی توران از جمعیت پلنگ خوبی برخوردار است، افزود: تاکنون سرشماری درستی از جمعیت این گربهسان نشده چرا که سرشماری گوشتخوران کار بسیار سختی است اما شواهد امر و مشاهدات محیطبانان و مردم محلی حکایت از جمعیت خوب و قابل توجه پلنگ در پارک ملی توران دارد.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.