امروز: چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 23 شوال 1445 | 2024-05-01
کد خبر: 53796 |
تاریخ انتشار : 02 اسفند 1394 - 16:12 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

تکنیک های آشپزی به گزارش صلح خبر پایگاه پایگاه صلح خبر ایران:کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش از تکنیک‌های خاصی استفاده می‌کردند که در این بخش با چند مورد از آن‌ها آشنا شوید.     _ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزی‌جات کنسروی یا […]

تکنیک های آشپزی

به گزارش صلح خبر پایگاه پایگاه صلح خبر ایران:کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش از تکنیک‌های خاصی استفاده می‌کردند که در این بخش با چند مورد از آن‌ها آشنا شوید.

 

teknikeghazai.solhkhabar

 

_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزی‌جات کنسروی یا یخ زده مانند نخودفرنگي و ذرت مشکلی ندارد.

_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می‌آید را با قاشق بردارید.

_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.

_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

_ یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

_ افزودن خامه نیز می‌تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

 

منبع:همشهری آنلاین

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :لیلا

      ممنون از سایت خوبتون