به گزارش صلح خبر، این سایت رسانه اجتماعی برنامه ای را برای مطلع کردن بهتر کاربران درباره ادعاهای نادرست پیرامون واکسنهای کووید ۱۹ اعلام کرد که شامل برچسب زنی توییتهای حاوی اطلاعات نادرست است.
توییتر برای شناسایی و برچسب زدن پستهای گمراه کننده درباره واکسنهای کووید ۱۹، از سیستم اتوماتیک و ناظران انسانی استفاده خواهد کرد. کاربرانی که به دفعات اطلاعات گمراه کننده منتشر کنند، تا چند روز قادر به دسترسی به حسابشان نخواهند بود و اگر درباره پستهای گمراه کننده پنج بار یا بیشتر هشدار بگیرند، حسابشان به طور دائمی مسدود خواهد شد.
شرکت توییتر در بیانیه ای اعلام کرد با عمیق شدن شناخت مقامات سلامت از کووید ۱۹ و برنامه های واکسیناسیون در سراسر جهان، ما به تقویت اطلاعات به روز و معتبر ادامه می دهیم.
توییتر در دسامبر اعلام کرده بود اطلاعات غلط درباره واکسنهای کووید ۱۹ را حذف خواهد کرد.
سازمان غذا و داروی آمریکا واکسن ساخت شرکت جانسون اند جانسون که یک شات تکی است را روز شنبه تصویب کرد و به این ترتیب اکنون سه واکسن برای شهروندان آمریکایی موجود خواهد بود. آمریکا تا اول مارس حدود ۷۷ میلیون دوز واکسن شرکتهای مُدرنا و فایزر را توزیع کرده است.
طبق بررسی اخیر بنیاد خانواده کیزر، اگرچه تعداد شهروندانی که می گویند تمایل دارند واکسینه شوند، رو به رشد است اما ۱۵ درصد مردم آمریکا اعلام کرده اند حاضر به زدن واکسن نیستند. آنتونی فاوچی اعلام کرده که حداکثر ۹۰ درصد جمعیت آمریکا باید واکسینه شوند تا به ایمنی جمعی دست پیدا کنیم.
تردیدها نسبت به واکسن ممکن است ناشی از اطلاعات گمراه کننده ای باشد که در اینترنت منتشر می شود. پزشکان آمریکایی می گویند کسانی که مردم را به نزدن واکسن تشویق می کنند، از فیس بوک و توییتر برای انتشار ادعاهایشان استفاده می کنند.
توییتر حذف اطلاعات غلط درباره کووید ۱۹ را افزایش داده و درخواست از کاربران برای حذف توییتهای که منکر دستورالعملهای کارشناسان درباره کووید ۱۹ هستند را آغاز کرد.
بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، اما توییتر موفق به جلوگیری از انتشار اطلاعات غلط درباره کووید ۱۹ نشده است. طبق گزارش منتشر نشده وزارت خارجه آمریکا، پس از شناسایی موارد ابتلا به کووید ۱۹ در خارج از چین در بهار سال ۲۰۲۰، دو میلیون توییت به انتشار نظریه های توطئه پرداختند. جک دورسی، مدیرعامل توییتر در سال ۲۰۱۹ در پادکست یک شخصیت فیتنس مهمان شد که در آن اطلاعات نادرستی درباره واکسن مطرح شد.
انتهای پیام