امروز: دوشنبه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 11 ذو الحجة 1445 | 2024-06-17
کد خبر: 546261 |
تاریخ انتشار : 07 خرداد 1403 - 14:24 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

با ادامه اعتراضات در ایروان، پایتخت ارمنستان علیه تصمیم دولت این کشور مبنی بر واگذاری چند روستای مرزی به جمهوری آذربایجان، امروز – دوشنبه – بیش از ۲۴۰ نفر بازداشت شدند. به گزارش صلح خبر، دولت ارمنستان اخیرا اعلام کرد که در جریان مسائل تعیین مرز، روستاهایی را به خاک جمهوری آذربایجان واگذار می‌کند؛ اقدامی […]

با ادامه اعتراضات در ایروان، پایتخت ارمنستان علیه تصمیم دولت این کشور مبنی بر واگذاری چند روستای مرزی به جمهوری آذربایجان، امروز – دوشنبه – بیش از ۲۴۰ نفر بازداشت شدند.

به گزارش صلح خبر، دولت ارمنستان اخیرا اعلام کرد که در جریان مسائل تعیین مرز، روستاهایی را به خاک جمهوری آذربایجان واگذار می‌کند؛ اقدامی که جنجال‌هایی را در ارمنستان به پا کرده و موجب شده برخی مردم این کشور اعتراضات و تجمعاتی را علیه این تصمیم برپا کنند و هم‌چنین معترضان خواستار استعفای «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان شده‌اند.

خبرگزاری نووستی به نقل از وزیر کشور ارمنستان گزارش کرد، همزمان با اینکه معترضان برخی از خیابان‌های پایتخت را مسدود کردند، پلیس مانع اقدام اعتراضی آنها شد و بیش از ۲۴۰ نفر را بازداشت کرده است.

«باگرات گالستانیان» اسقف کلیسایی در منطقه تاووش که روستاهای واگذار شده به جمهوری آذربایجان در آن واقع شده‌اند، این اعتراضات را رهبری می‌کند. طبق گزارش‌هایی که منتشر شده است، خود او نیز در اعتراضات امروز ۲۷ مه (۷ خرداد) نیز حضور داشته است. هم‌چنین قانونگذاران حزب مخالف هم به معترضان در خیابان‌ها محلق شدند.

همزمان با اینکه «باگرات گالستانیان» از آمادگی خود برای پذیرش «نامزدی» مقام نخست‌وزیری خبر داد، با تشویق و حمایت معترضان در خیابان مواجه شد.

از آنجایی که معترضان خواستار استعفای نخست‌وزیر پاشینیان هستند، احتمال می‌رود که با اقدامات حزب مخالف، کار به استیضاح نیکول پاشینیان برسد.

طبق قانون اساسی ارمنستان، دست‌کم یک سوم قانونگذاران می‌توانند علیه نخست وزیر در پارلمان رای عدم اعتماد بدهند و بدین ترتیب نامزدی را که جایگزین او می‌شود، معرفی کنند.

سیر تحولات در قفقاز جنوبی و حل اختلافات میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان تا امروز با دشواری‌های زیادی همراه بوده و در شرایط فعلی طرفین با تعیین حدود مرزها و حرکت در چارچوب یک توافق تلاش می‌کنند برای رسیدن به صلح و برقراری ثبات در منطقه مذاکره و گفت‌وگو کنند.

مسئله تعیین حدود مرز میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان از موضوعات مورد توافق میان باکو و ایروان است تا مناطق تحت کنترل هر کدام به دیگری واگذار شود. در همین راستا پس از برگزاری هشتمین نشست کمیسیون‌های تعیین حدود مرزهای ۲ کشور، ارمنستان موافقت کرد تا چهار روستا را که از اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی در کنترل این کشور بوده به جمهوری آذربایجان بازگرداند. 

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید