امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 143365 |
تاریخ انتشار : 25 فروردین 1396 - 15:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا ، قربانعلی محمدپور با بیان این مطلب گفت: این اجلاس با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با عنوان”پروتکل آمادگی؛ واکنش و همکاری منطقه ای در مبارزه با سوانح آلودگی نفتی” موسوم به پروتکل آکتائو برگزار می شود . پروتکل مذکور ، الحاقی به کنوانسیون تهران […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا ، قربانعلی محمدپور با بیان این مطلب گفت: این اجلاس با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با عنوان”پروتکل آمادگی؛ واکنش و همکاری منطقه ای در مبارزه با سوانح آلودگی نفتی” موسوم به پروتکل آکتائو برگزار می شود . پروتکل مذکور ، الحاقی به کنوانسیون تهران است .

به گفته وی ، جلسه بررسی “پروتکل پایش ، ارزیابی ، دستیابی و تبادل اطلاعات ” نیز با حضور متخصصان کشورهای حاشیه دریای خزر و مقامات دبیرخانه موقت کنوانسیون تهران نیز همزمان از 27 فروردین ماه جاری برگزار خواهد شد .

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان افزود: بر اساس این کنوانسیون کشورهای ساحلی منطقه برای حفظ محیط زیست دریای خزر در زمینه جلوگیری، کاهش و کنترل آلودگی، جلوگیری از ورود، کنترل و از بین بردن گونه های مهاجم، موارد اضطراری زیست محیطی، حفاظت و نگهداری و احیای منابع زنده دریایی، مدیریت مناطق ساحلی، نوسانات سطح آب دریای خزر، ارزیابی زیست محیطی، پایش، تحقیق و توسعه، تبادل و دسترسی به اطلاعات و سایر موارد همکاری خواهند نمود.  بدین ترتیب با داشتن چارچوب حقوقی مورد قبول کشورهای حاشیه خزر و سازمان های بین المللی، امکان اجرای ضوابط و مقررارت پیش بینی شده میسر خواهد بود.

محمد پور ادامه داد: کشورهای عضو این کنوانسیون، ‌پنج کشور ساحلی دریای خزر یعنی جمهوری آذربایجان،‌ جمهوری اسلامی ایران،‌ جمهوری قزاقستان، فدراتیو روسیه و ترکمنستان می باشند.

به گزارش روابط عمومی محیط زیست استان گیلان، وی گفت: این کنوانسیون شامل چهار پروتکل الحاقی  با عناوین پروتکل آمادگی، واکنش و همکاری منطقه‌ای در مبارزه با سوانح آلودگی نفتی ،  پروتکل “حفاظت از دریای خزر در برابر آلودگی‌های ناشی از منابع و فعالیت‌های مستقر در خشکی،  پروتکل “حفاظت تنوع زیستی،  پروتکل “ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی”  می‌باشد.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید