امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 399028 |
تاریخ انتشار : 19 آبان 1399 - 17:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر برنامه «با من بخوان» برای پنجمین سال پیاپی، نامزد جایزه جهانی آسترید لیندگرن شد. به گزارش صلح خبر به نقل از کتابک (نهاد مجازی ترویج کتاب‌خوانی وابسته به موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و خانه کتابدار کودک و نوجوان)، به تازگی فهرست نامزدهای تاییدشده برای دریافت جایزه جهانی یادبود «آسترید […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

برنامه «با من بخوان» برای پنجمین سال پیاپی، نامزد جایزه جهانی آسترید لیندگرن شد.

به گزارش صلح خبر به نقل از کتابک (نهاد مجازی ترویج کتاب‌خوانی وابسته به موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و خانه کتابدار کودک و نوجوان)، به تازگی فهرست نامزدهای تاییدشده برای دریافت جایزه جهانی یادبود «آسترید لیندگرن ۲۰۲۱» در نمایشگاه مجازی فرانکفورت اعلام شد؛ در این فهرست نام ۲۶۳ نویسنده، تصویرگر، قصه‌گو و نهادهای ترویج‌گر از ۶۹ کشور و پنج قاره به چشم می‌خورد که برنامه «با من بخوان» یکی از این نامزدهاست.

این برنامه از سوی دو شاخه ملی دفتر بین‌المللی کتاب برای نسل جوان در فلاندرز (بلژیک) و سوئیس و انجمن بین‌المللی سوادآموزی (ILA) برای جایزه آسترید لیندگرن ۲۰۲۱» (آلما) نامزد شده است.

بر اساس این گزارش، این برای پنجمین‌بار است که برنامه «با من بخوان» از سوی نهادهای بین‌المللی نامزد دریافت این جایزه می‌شود. تاکنون با من بخوان توانسته است جایزه معتبر ایبی – آساهی سال ۲۰۱۶ را به دست آورد. همچنین در سال ۲۰۲۰ همکار کوشنده این برنامه ماریت تورنکویست از هلند توانست جایزه آی رید (IRead) را برای مشارکت خلاق در اجرای پروژه‌های «با من بخوان» به دست بیاورد که بار دیگر نام این برنامه را در سطح جهانی مطرح کرد.

در برنامه «با من بخوان» ترویج ادبیات کودکان از یکسو و از سوی دیگر هدف‌گذاری روی سواد شکوفایی و سواد پایه است. در این برنامه به کودکان در مناطق محروم سواد شکوفایی و سواد پایه از راه ادبیات کودکان آموزش داده می‌شود.

در بخش دیگر این گزارش کتاب می‌خوانیم: برنامه «با من بخوان» در این سال‌ها، به‌طور رسمی و غیررسمی روی دیگر برنامه‌های ترویج کتاب‌خوانی در ایران تأثیر مثبت داشته است. برای همراهان این برنامه همیشه و هنگامی‌که تجربه دیگر ترویج‌گران را مرور می‌کنند و تأثیر این برنامه را در کار آن‌ها می‌بینند، که اکنون به‌جای توزیع کتاب و ساخت کتابخانه‌های رها شده، اولویت اولشان کتاب خواندن و اجرای برنامه‌های کتاب‌خوانی برای کودکان محروم شده است، نمی‌توانند این حس شادی را در خود پنهان کنند که ترویج کتاب‌خوانی را از کاری پراکنده و بی‌برنامه به فرهنگ‌سازی و کاری برنامه‌ریزی‌شده سوق داده‌اند که این موضوع نگاه جهانیان را به برنامه با من بخوان جلب کرده و سبب شده است در سال‌های پیاپی آن را نامزد جایزه‌های جهانی از جمله جایزه آلما (جایزه یادبود آسترید لیندگرن) کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید