امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 221467 |
تاریخ انتشار : 26 بهمن 1396 - 14:14 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر کتاب خاطرات ایران درودی برای بیستمین نوبت از سوی نشر نی بازنشر شد. به گزارش خبرنگار صلح خبر، نشر نی، بیست و یکسال پس از انتشار کتاب خاطرات ایران درودی، نقاش صاحب سبک معاصر ایران با عنوان « در فاصله دو نقطه» چاپ بیستم از این کتاب را روانه […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

کتاب خاطرات ایران درودی برای بیستمین نوبت از سوی نشر نی بازنشر شد.

به گزارش خبرنگار صلح خبر، نشر نی، بیست و یکسال پس از انتشار کتاب خاطرات ایران درودی، نقاش صاحب سبک معاصر ایران با عنوان « در فاصله دو نقطه» چاپ بیستم از این کتاب را روانه بازار کتاب کرد.

این کتاب در حالی تجدید چاپ شده است که درودی در مقدمه‌ای بر آن که در سال 1373 نوشته شده است عنوان داشته که اگر در زمان نوشتن این مقدمه، تصمیم به نگارش این کتاب برای بار دیگری داشت، آن را به شکلی متفاوت‌تر می‌نوشته است که چرا که انگیزه، ارزیابی و تاثیرات بیشتری از رخدادهای زندگی گرفته است و امروزه دیگر مانند روزهای گذشته نمی‌اندیشد.

وی در بخشی دیگری از این مقدمه آورده است: در طول سال‌های عمر، درس‌های زندگی را به سختی آموختم و در تجربیات سخت‌تری به مفهوم پیچیده لغات پی بردم و سپس به تجربه آموختم که هیچ مفهومی مطلق نیست. امروز که این خاطرات را مرور می‌کنم تا آنر به پایان برسانم، به این نتیجه  می‌رسم که این همان مشق‌های تصحیح نشده با غلط‌های دیگته‌ای هستند که هرگز صحیح نوشتن‌شان را یاد نگرفتم با این تفاوت که دیگر از ترس تمسخر دیگران پنهانشان نمی‌کنم.

درودی در این کتاب خاطرات خود را از دوران خلق نخستین طراحی‌های خود شروع می‌کند و در ادامه از دوران نوجوانی خود گفته و روایتش از کودتای 28 مرداد را بازگو می‌کند

بخش بعدی کتاب مرور خاطرات او در دوران دانشجویی است که از خود با عنوان دانشجوی کند و خجول در آن یاد کرده است و در همین سال‌هاست که نخستین نمایشگاه خود را نیز برپا می‌کند.

سال‌های شور و سرکشی عنوانی است که او برای خاطرات دومین بخش از زندگی حرفه‌ای خود انتخاب کرده است و در آن خاطرات دیدار با هنرمندانی چون ژان کوکتو و سالواتور دالی را بیان می‌کند. بخت نیک و طالع سعد عنوان بخش دیگری از خاطراتش است که در آن به مرور رویدادهای حضورش در بی‌ینال ونیز در سال 1968 پرداخته و نیز نمایشگاه انستیتو گوته در سال 1973 و در همین ایام است که دیداری نیز با آندره مالرو دارد و خاطراتش را از این دیدار در این بخش از کتاب بازگوی می کند

بخش پایانی کتاب نیز یادکری است از پرویز ناتل خانلری و آنچه مجله سخن با هدایت او برای درودی رقم زد و نیز برپایی نمایشگاهی در سازمان ملل در سال 1994 و روایت درودی از درگذشت عزیزانش

در بخش پایانی کتاب نیز یک بیوگرافی کامل از اودرج شده است.

نشر نی این اثر را در 650 نسخه با قیمت 22 هزار  تومان منتشر کرده است.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید