امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 406745 |
تاریخ انتشار : 27 آذر 1399 - 13:07 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون عمرانی وزیر کشور از امکان تولید ۳ مگاوات‌ساعت برق در نیروگاه زباله سوز نوشهر خبر داد. به گزارش صلح خبر، مهدی جمالی نژاد در آئین بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت کشور، گفت: نیروگاه زباله سوز نوشهر با پذیرش روزانه ۲۰۰ تن پسماند علاوه بر امحای تمامی پسماندهای شهرستان‌های […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون عمرانی وزیر کشور از امکان تولید ۳ مگاوات‌ساعت برق در نیروگاه زباله سوز نوشهر خبر داد.

به گزارش صلح خبر، مهدی جمالی نژاد در آئین بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت کشور، گفت: نیروگاه زباله سوز نوشهر با پذیرش روزانه ۲۰۰ تن پسماند علاوه بر امحای تمامی پسماندهای شهرستان‌های نوشهر و چالوس، امکان تولید ۳ مگاوات‌ساعت برق امکان پذیر است. البته این نیروگاه با مشارکت بخش خصوصی احداث شده است. مطالعات امکان‌سنجی ان در سال ۹۱ انجام پذیرفته و در سال ۹۴ عملیات اجرایی این نیروگاه آغاز شده است. استانداردها و ضوابط زیست‌محیطی در احداث نیروگاه رعایت شده است. همچنین نیروگاه زباله‌سوز ساری پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است و انتظار داریم در ماه‌های آتی به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: روزانه ۵۸ هزار تن پسماند عادی در کشور تولید می‌شود که البته سرانه تولید پسماند در شهرها روزانه ۸۰۰ گرم و در روستاها ۵۰۰ گرم است. لایحه کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با مشارکت بخش غیردولتی در سال‌جاری مصوب و زمینه‌های سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی در اجرا و راهبری پروژه‌های مدیریت پسماند تسهیل شده و آئین نامه اجرایی آن بزودی نهایی و تصویب و ابلاغ می‌شود.

وی ادامه داد: ضمناً در ۸۵۰ شهر واجد شرایط مطالعات جامع مدیریت پسماند بر اساس تهدیدات و ظرفیت‌های موجود انجام شده و بر این اساس پروژه‌های اجرایی پسماند متناسب با هر منطقه پیشنهاد شده است. همچنین اطلس پسماند کشور آماده شده است که در نوع خود بی نظیر است. بر اساس برنامه منطقه‌بندی مدیریت پسماند کشور، حدود ۳۰۰۰ محل دفن پسماند را به ۷۰۰ محل کاهش دادیم و در فاز بعدی این برنامه مقرر است کل پسماندهای تولیدی کشور در ۲۸۳ منطقه مدیریت شود.

معاون وزیر کشور تاکید کرد: در این راستا بر اساس برنامه مذکور تعداد ۱۴۳ واحد پردازش، ۴ واحد تأسیسات هاضم و ۱۵ واحد تأسیسات زباله‌سوز در مناطق یادشده پیش‌بینی شده است. مدیریت صحیح و بهینه پسماندها مستلزم همکاری تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط و آحاد مردم است. جلب مشارکت‌های مردمی از اصول اجرای طرح‌های تفکیک از مبدا بوده و در این راستا بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند، شرکت‌های دانش‌بنیان و تشکل‌های مردم نهاد در اولویت است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید