امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 388260 |
تاریخ انتشار : 25 شهریور 1399 - 17:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر در روزگار کرونایی که بسیاری از تماشاخانه های خصوصی در معرض تعطیلی قرار دارند،یک تماشاخانه در یک مجتمع تجاری افتتاح شد. به گزارش صلح خبر، طبق گزارش رسیده  در مراسمی که 24 شهریور ماه با حضور مدیرانی چون سید مجتبی حسینی -معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

در روزگار کرونایی که بسیاری از تماشاخانه های خصوصی در معرض تعطیلی قرار دارند،یک تماشاخانه در یک مجتمع تجاری افتتاح شد.

به گزارش صلح خبر، طبق گزارش رسیده  در مراسمی که 24 شهریور ماه با حضور مدیرانی چون سید مجتبی حسینی -معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا- مدیرکل هنرهای نمایشی، مهدی افضلی- مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، و هنرمندان کشور از جمله داریوش ارجمند، نادر مشایخی، بهروز رضوی برگزار شد، تماشاخانه ایران‌مال جهت برگزاری تئاتر در ایام مختلف سال افتتاح شد.

در حاشیه این مراسم سید مجتبی حسینی- معاون امور هنری- در مورد ترویج سالن‌های تئاتری در مجموعه‌های تجاری در جهت کمک به هنرهای نمایشی گفت: یکی از موضوعات مهم این است که ابنیه و تجهیزات هنری ما به اندازه منابع انسانی موجود نیست، در تمام رشته‌های هنری اعم از سینما، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی و … با کمبود فضاهای ارائه آثار مواجه هستیم.

این مدیر هنری تاکید کرد: در سال گذشته ۶۴۱۵ عنوان تئاتر مجوز اجرا گرفته و بیش از ۹۹هزار اجرا بروی صحنه رفته است، در چنین شرایطی حدود ۱۸هزار نفر از هنرمندان تئاتر موفق شدند در یک اثر مشارکت داشته باشند، اما تعداد فعالان، هنرآموختگان و کسانی که در آموزشگاه‌ها مسلط شده و مهارت تئاتری پیدا کردند حداقل ۵برابر تعدادی است که موفق شدند در آثار هنری مشارکت داشته باشند، این نشان می‌دهد که ما در اجرای تئاتر با کمبود فضا روبرو هستیم بنابراین باید تعداد سالن‌ها و عرصه‌های اجرا ما متناسب با نیروی انسانی باشد که آموزش دیده است.

وی ادامه داد: این موضوع که امروزه مراکز تجاری بخشی از فضای خود را به ارائه آثار هنری اختصاص می‌دهند؛ اگرچه در سال‌های اخیر به عنوان پروژه‌ای تازه‌ به نظر می‌رسد اما این اتفاق پیشینه‌ای دارد که اگر تاریخ را مطالعه کنیم می‌بینیم که تجار و بازرگانان ایران همیشه به فرهنگ علاقه داشته و خودشان را از حامیان فرهنگ و هنر به شمار می‌رفتند، نمونه موفقی از آن را می‌توان در یادگارهای فرهنگی هنری بازمانده از آقای حاج حسین خان ملک در قالب کتابخانه، موزه و آثار نهفته در آن دید.

معاون امور هنری یادآور شد: اینکه در مجموعه‌هایی همچون اینجا و در کنار سالن‌های سینما به تئاتر نیز پرداخته می‌شود و یک عرصه‌ای برای هنرهای نمایشی فراهم می‌شود اتفاق مبارکی است که امیدواریم نمایش‌های خوبی در آن نیز به نمایش گذاشته شود.

وی گفت: سیستم به کار رفته در این تماشاخانه متناسب با استاندارهای روز دنیا است و از کیفیت لازم برای ارائه به گروه‌های نمایشی برخودار است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید