امروز: سه شنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو القعدة 1445 | 2024-05-21
کد خبر: 464066 |
تاریخ انتشار : 16 فروردین 1401 - 10:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو از دستیابی طرف‌های درگیری در جنگ یمن به یک آتش بس طولانی مدت استقبال می‌کند و آن را “گامی مثبت” در جهت بازسازی اعتماد متقابل میان طرفین می‌داند. به گزارش صلح خبر، به نقل از روسیا الیوم، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای،‌ اعلام کرد که براساس اعلام […]

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو از دستیابی طرف‌های درگیری در جنگ یمن به یک آتش بس طولانی مدت استقبال می‌کند و آن را “گامی مثبت” در جهت بازسازی اعتماد متقابل میان طرفین می‌داند.
به گزارش صلح خبر، به نقل از روسیا الیوم، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای،‌ اعلام کرد که براساس اعلام هانس گروندبرگ، فرستاده سازمان ملل به یمن درباره موافقت طرف‌های درگیری با آتش بس دوماهه، عملیات نظامی و تهاجمی زمینی، هوایی و دریایی به شکل کامل متوقف خواهند شد.

طبق این بیانیه‌،‌ بخشی از فرودگاه بین‌المللی صنعاء و بندر استان الحدیده نیز بازگشایی خواهند شد.

وزارت امور خارجه روسیه با قدردانی از تلاش‌های فرستاده سازمان ملل به امور یمن اعلام کرد؛ مسکو از هرگونه آتش بس که جنگ و خونریزی در یمن را متوقف کند،‌ استقبال می‌کند.

وزارت امور خارجه روسیه ابراز امیدواری کرد که امکان تمدید و گسترش توافق حاصل شده پس از پایان مدت آن‌ وجود داشته باشد.

براساس این بیانیه‌، چنین گام‌های مثبتی به بازگرداندن اعتماد متقابل کمک می‌کند و امکان گذار به توقف کامل خصومت‌ها و آغاز فرآیند حل و فصل  اختلافات و رسیدن به صلح جامع در یمن تحت نظارت سازمان ملل را فراهم می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید که مسکو از نزدیک کار کنفرانس ریاض که تحت نظارت شورای همکاری خلیج فارس برگزار شده، را دنبال می‌کند.

در این بیانیه آمده است که مسکو برای اطمینان از بازگرداندن اوضاع سیاسی-اجتماعی در این کشور به حالت عادی، ایجاد پل‌های اعتماد بین احزاب و جنبش‌های مختلف یمنی و بهبود وضعیت انسانی در این کشور، روی نتایج این نشست حساب می کند.

در این بیانیه تاکید شده است که مسکو همچنان معتقد است که بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد و برقراری صلح در این کشور تنها از طریق یک گفت‌وگوی ملی جامع که منافع و نگرانی‌های همه نیروهای اصلی سیاسی و مولفه‌های فرقه‌ای و منطقه‌ای را در نظر می‌گیرد، محقق می‌شود.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید