به گزارش صلح خبر، شب گذشته و در مراسم پایانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، اشتباهی در اعلام نام یکی از برگزیدگان بخش عکس جشنواره صورت گرفت که امروز اصلاح شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی این دوره از جشنواره، به دلیل اشتباه تایپی در دبیرخانه سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، جایزه رتبه دوم بخش مسابقه عکس در اختتامیه این رویداد به غلط اعلام شد.
دبیرخانه سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر ضمن عذرخواهی از برگزیدگان بخش مسابقه عکس، اطلاع میدهد جایزه رتبه دوم این بخش به دلیل اشتباه تایپی دبیرخانه در درج اسامیِ لوحهای تقدیر، شب گذشته (دوشنبه 20 بهمن) در آیین اختتامیه جشنواره به اشتباه اعلام شد.
بدین ترتیب «نیلوفر استا» برای عکاسی نمایش «اودیسه 2020» به عنوان رتبه دوم بخش مسابقه عکس این جایزه را دریافت میکند.
رتبه اول این بخش نیز که پیش از این به «شهریار دبیری» برای عکس نمایش «فرانکنشتاین» و رتبه سوم هم به «مریم قهرمانیزاده» برای عکس نمایش «مری پاپینز» اختصاص یافته بود.
سخنان یکی از مسئولان وزارت بهداشت درباره اختتامیه جشنواره تئاتر فجر
سخنان معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت، دیگر خبر این جشنواره است.
معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت: در برگزاری مراسم اختتامیه سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر نگاه ویژهای به مقوله سلامت شده بود و این در نگاه ما بسیار اهمیت داشت.
عباس نوروزی نژاد (معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی) که شب گذشته در مراسم پایانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در تالار وحدت حضور داشت، ضمن قدردانی از نحوه برگزاری این مراسم گفت: در ارتباط با اقدامات قبل از برگزاری مراسم اختتامیه سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر باید اذعان کرد که در شب گذشته نگاه ویژهای توسط برگزارکنندگان به مقوله سلامت شده بود و این در نگاه ما بسیار اهمیت داشت.
این مقام وزارت بهداشت در همین رابطه افزود: این میزان از مراقبت و نگاه عمیق و عملی به موضوع سلامت کاملا چشمگیر و قابل تحسین بود. ارزیابی من این بود که در مراسم اختتامیه از ظرفیت 25 درصدی تالار وحدت که سالن بزرگی است استفاده شده بود و مراقبت همکاران برگزارکننده مراسم در نحوه ورود، راهنمایی میهمانان و همچنین تذکرات لازم هنگام اهدای جوایز و بر هم نخوردن فاصله اجتماعی میهمانان هنگام نشستن روی صندلیها یا روی صحنه نشان از یک جدیت و یک تصمیم درست در ارتباط با مراسم پایانی سی و نهمین جشنواره تئاتر داشت.
نوروزینژاد در رابطه با جشنواره تئاتر فجر و رعایت شیوه نامههای بهداشتی در ایام برگزاری نیز گفت: آنچه برای ما اهمیت داشت، این بود که دوستانی که از دیگر استانها به تهران میآمدند به چه صورت به تهران میرسند و اگر از وسایل نقیه عمومی استفاده میکنند این موضوع توسط دبیرخانه مجموعه چک شود. نحوه اسکان در تهران این دوستان به چه صورت خواهد بود. آیا شیوه نامهها در ارتباط با اسکان این افراد رعایت میشود؟ و مسئله مهمتر اینکه در سالنهای برگزاری نمایشها به لحاظ رعایت همه جوانب نظارت و دقتی صورت میپذیرد یا نه؟ که باید بگویم با رصد همکاران ما در هنگام برگزاری جشنواره میتوان نمره قبولی را به مجموعه اداره کل هنرهای نمایشی داد.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت در پایان با اشاره به نامگذاری روزهای جشنواره به نام شهدای سلامت گفت: گمان من این است که کرونا جدای از میزان خسارتی که در همه زمینهها به ما تحمیل کرد یک وحدت وهمدلی را بین مردم و دستگاههای مختلف حاکمیتی شکل داد که در زمینه پاسداشت زحمات کادر درمان همه با هم همصدا شوند. این در حالی است که هنرمندان در این مورد پیشگام بودند که یکی از نشانههای بارز این اتفاق، حرکتی بود که در جشنواره تئاتر فجر رقم خورد و هر روز به نام یکی از شهدای سلامت نامگذاری شد و آثار نمایشی تقدیم به این عزیزان شد. این اتفاق بسیار بسیار خوبی بود که به نوبه خودم از این جریان تشکر میکنم.
انتهای پیام