امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 310712 |
تاریخ انتشار : 02 مهر 1398 - 21:35 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر رئیس‌جمهوری ترکیه اعلام کرد که سازمان ملل متحد باید فراتر از وعده‌های خود از مردم فلسطین حمایت کند. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در سخنان خود خطاب به شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک این نهاد را فراخواند […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

رئیس‌جمهوری ترکیه اعلام کرد که سازمان ملل متحد باید فراتر از وعده‌های خود از مردم فلسطین حمایت کند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در سخنان خود خطاب به شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک این نهاد را فراخواند که در خصوص حمایت از فلسطینیان به طور فراتر از وعده‌های خود عمل کند.

وی ادامه داد: قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره اقدامات اسرائیل علیه فلسطینیان اجرایی نمی‌شود. سازمان ملل متحد چه می‌کند؟ اگر نمی توانیم با صدور قطعنامه از این اقدامات جلوگیری کنیم، عدالت چطور برآورده خواهد شد؟

اردوغان از شرکت‌کنندگان پرسید: مرزهای اسرائیل از کجا آغاز می‌شود و در کجا پایان می یابد؟ آیا اسرائیل سیر می‌شود؟ خیر. اسرائیل اکنون به دنبال اشغال باقی‌مانده خاک فلسطین است. می‌خواهم بدانم که آیا خاک اسرائیل کدام اراضی را شامل می شود؟ در سال ۱۹۴۷ خاک اسرائیل چه قدر بود و اکنون چه قدر هست؟

رئیس‌جمهوری ترکیه همچنین افزود: حل و فصل این مسأله تنها در صورت تشکیل هرچه سریع‌تر یک دولت فلسطین در داخل مرزهای سال ۱۹۶۷ و به پایتختی قدس شرقی امکان‌پذیر خواهد بود.

وی طی سخنرانی در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل در انتقاد از سکوت و بی‌توجهی جامعه جهانی نسبت به پناهجویان، گفت: دنیا کودک غرق شده سوری، آیلان را خیلی زود فراموش کرده است.

وی با اشاره به ادامه بحران مهاجرت، اظهار کرد: ترکیه در ۸ ماه اول سال جاری ۳۲ هزار مهاجر غیرقانونی را از خطر غرق شدن در آب‌ها نجات داد.

اردوغان با تأکید بر این که دیگر وقت آن رسیده است که بحران سوریه پایان یابد، افزود: نمی‌توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم که اگر هر کدام از ما در امنیت نیستیم، هیچ یک از ما نمی‌تواند در امنیت باشد.

وی افزود: قصد داریم در نخستین مرحله با ایجاد یک کریدور صلح خبر به عمق ۳۰ کیلومتر به طول ۳۸۰ کیلومتر در شمال سوریه، ۲ میلیون سوری را در آنجا اسکان بدهیم. باید منطقه امن را تا خط دیر الزور و رقه نیز گسترش دهیم.

رئیس‌جمهوری ترکیه خواستار حمایت کشورهای جهانی از تلاش‌ها برای پایان دادن به بحران سوریه شد و تصریح کرد: کمیته قانون اساسی که آن را از لحاظ یکپارچگی خاک و اتحاد سیاسی سوریه مهم می‌دانیم، باید به صورت فعال کار کند.

اردوغان همچنین درباره مبارزه ترکیه با گروه‌های تروریستی، گفت: بزرگ‌ترین ضربه به گروه تروریستی داعش در سوریه را ترکیه وارد کرده است.

او همچنین گفت: امیدواریم بحث بر سر فعالیت‌های هسته‌ای ایران و تهدیدات علیه این کشور در اسرع‌وقت به طور عاقلانه حل و فصل شود.

اردوغان تاکید کرد: حق داشتن انرژی هسته‌ای یا باید برای همه آزاد باشد یا برای همه ممنوع.

رئیس‌جمهوری ترکیه طی سخنرانی خود گفت: ادامه درگیری‌ها در افغانستان منجر به بروز مشکلات جهانی می شود.

اردوغان با تأکید بر لزوم انجام اصلاحات در شورای امنیت سازمان ملل متحد، خاطرنشان کرد: جهان بزرگ‌تر از پنج است. وقت اصلاح ذهنیت، نهادها و قوانین فرا رسیده است.

وی اظهار کرد: در حالی که بخشی از مردم جهان زندگی مرفهی دارند، بخش دیگر از این مردم نیز با گرسنگی، فقر و جهل دست و پنجه نرم می کنند. این غیرقابل قبول است.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با محوریت «احیای تلاش‌های چندجانبه برای نابودی فقر، کیفیت آموزش، اقدامات اقلیمی و جهان شمولی» از ۲۱ تا ۲۵ سپتامبر جاری در نیویورک برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید