امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 279065 |
تاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1398 - 14:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر یک منبع آگاه اعلام کرد، خلیفه حفتر، فرمانده کل “ارتش ملی لیبی” در سفر اخیر خود به قاهره با دو تن از مقامات دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد. به گزارش صلح خبر، این منبع که خواست نامش فاش نشود، به روزنامه الشرق الاوسط گفت: هیأت […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

یک منبع آگاه اعلام کرد، خلیفه حفتر، فرمانده کل “ارتش ملی لیبی” در سفر اخیر خود به قاهره با دو تن از مقامات دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد.

به گزارش صلح خبر، این منبع که خواست نامش فاش نشود، به روزنامه الشرق الاوسط گفت: هیأت آمریکایی در قاهره متشکل از دو مسئول در وزارت دفاع و خارجه و فرماندهی نیروهای آمریکایی در آفریقا (آفریکوم) بود.

هنوز سخنگوی آفریکوم به سوالات الشرق الاوسط در این باره پاسخ نداده و توصیه کرده که این روزنامه سوالات خود را از وزارت خارجه آمریکا بپرسد.

یکی از مسئولان وزارت خارجه آمریکا به روزنامه مذکور گفت: مقامات دولتی این کشور با طیف وسیعی از رهبران لیبی و نیز همپیمانان بین‌المللی خود جهت اعمال فشار برای تحقق ثبات و بازگرداندن حفتر و فائز السراج، نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی به میز مذاکرات رایزنی می‌کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه ادامه درگیری‌ها جان غیرنظامیان را به خطر انداخته، زیرساخت‌ها را تخریب و تلاش‌های آمریکا و لیبی در مبارزه با تروریسم را به خطر می‌اندازد، گفت: صلح خبر و ثبات دائمی در لیبی تنها از طریق راه حل سیاسی امکان پذیر است.

وی از همه طرف‌های سیاسی خواست هر چه سریع‌تر به میانجی گری سازمان ملل بازگردند که موفقیت آن در گرو آتش‌بس در طرابلس و اطراف آن است.

این مقام همچنین بر حمایت آمریکا از تلاش‌های مستمر هیأت سازمان ملل و رئیس آن غسان سلامه با هدف کمک به اجتناب از درگیری‌های بیشتر و ترسیم راهی برای برقراری امنیت در لیبی تاکید کرد.

حفتر ماه میلادی گذشته با ترامپ و مشاور امنیت ملی وی به صورت تلفنی مذاکره کرده بود؛ اقدامی که موجب تغییر موضع رسمی آمریکا به نفع حفتر در مقابله با السراج شد.

همچنین احتمال می‌رود، حفتر طی روزهای آتی سفر دوره‌ای به فرانسه و ایتالیا داشته باشد؛ سفری که تنها چند روز پس از سفر دوره‌ای السراج به کشورهای دیگر با هدف جلب حمایت از دولت خود و قانع کردن دیگر کشورها جهت تحت فشار گذاشتن حفتر برای توقف عملیات “الفتح المبین” صورت می‌گیرد.

از سوی دیگر، نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی گزارش‌های رسانه‌ای درباره تصمیم وی جهت مذاکره با مسئولان اتحادیه اروپا و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را نادیده گرفت و ریاست نشست کمیته فوق‌العاده با حضور مسئولان دولت خود را در طرابلس عهده‌دار شد.

وی بر اهمیت تعامل سریع و پاسخ فوری در قبال هر گونه وضعیت فوق‌العاده از طریق اتخاذ تصمیم مناسب در زمان مناسب تاکید کرد.

در همین حال، فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که با السراج و غسان سلامه به منظور بررسی وضعیت لیبی دیدار خواهد کرد.

وی کمی پیش از آغاز نشست‌های اتحادیه اروپا گفت: امروز با نخست وزیر دولت توافق ملی لیبی و فرستاده سازمان ملل به این کشور جهت آگاهی از اوضاع لیبی و اقداماتی که اتحادیه اروپا می‌تواند به منظور کمک به آتش بس و آغاز روند سیاسی انجام دهد، دیدار خواهم کرد.

فرمانده نیروهای مسلح لیبی چهارم آوریل از آغاز عملیات نظامی برای نابودی تروریست‌ها در طرابلس خبر داد. السراج نیز با متهم کردن حفتر به کودتا علیه توافقنامه سیاسی سال ۲۰۱۵، از نیروهای خود خواست با تحرکات نیروهای حفتر مقابله کنند.

طبق اعلام سازمان ملل، در جریان درگیری‌ها در طرابلس تاکنون ۴۳۲ تن کشته، ۲۰۶۹ تن زخمی و بیش از ۵۰ هزار تن آواره شده‌اند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید