امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 166156 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1396 - 11:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست (پام)، علی اصغر احمدی معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به سیر تاریخی رفتار انسان با طبیعت، گفت: بعد از دوره انسان‌های اولیه از طبیعت و حیوان‌ها می‌ترسیدند و بلد نبودند که چطور لباس و غذا برای […]

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست (پام)، علی اصغر احمدی معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به سیر تاریخی رفتار انسان با طبیعت، گفت: بعد از دوره انسان‌های اولیه از طبیعت و حیوان‌ها می‌ترسیدند و بلد نبودند که چطور لباس و غذا برای خود درست کنند و حتی جان پناه نداشتند، دوره‌ای فرا رسید که انسان‌ها، آرام آرام با طبیعت آشنا شدند و از آن بهره گرفتند تا جایی که در قرن ۱۸ شاهد رشد جمعیت و در نتیجه گسترش کشاورزی و دگرگونی در ساخت و ساز بودیم.

وی افزود: این روند در قرن ۲۰ با شتاب بیشتری دنبال شد و شهرنشینی، انقلاب صنعتی و افزایش استفاده از منابع را رقم زد.

احمدی ادامه داد: در قرن ۲۰ دو نگاه و دیدگاه نسبت به رفتار انسان با منابع و طبیعت وجود داشت. نخست دیدگاهی که معتقد بود منابع فناپذیر است و دیگری دیدگاهی که معتقد بود منابع فنا پذیر نیستند.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به برخی آمارهای جهانی، اظهار کرد: حدود یک سوم جمعیت جهان از بهداشت خوبی برخوردار نیستند. یک میلیون و نیم از مردم از آب آشامیدنی سالم محروم و بیش از نیمی از جمعیت دنیا درگیر آلودگی هوا هستند؛ و حال پرسش این است که آیا بشر حق دارد توازن طبیعت را از بین ببرد و اگر چنین اتفاقی رخ دهد، آیا طبیعت با ما قهر می‌کند یا انتقام می‌گیرد.

این مقام مسئول با اشاره به فرمایش حضرت علی (ع) مبنی بر مسئولیت تمامی انسان‌ها در برابر زمین و حیوانات، همچنین تأکید اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسئولیت همگانی در برابر محیط زیست، گفت: همه ما در برابر محیط زیست مسئول هستیم و باید به آن توجه کنیم.

احمدی ضمن یادآوری سوابق کاری خود به عنوان نماینده مجلس و استاندار، اظهار کرد: در تنظیم برنامه‌ها با توجه به وضعیت مطلوب و کنونی، همچنین آمارها، چالش‌ها و ظرفیت‌ها، راهکارهایی تنظیم می‌شود و اگر محیط زیست در برنامه ششم توسعه مورد توجه جدی قرار گرفته است نشان دهنده اهمیت موضوعی این مبحث است.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: بر اساس تکلیف قانون گذار، سازمان حفاظت محیط زیست مکلف است بر تمامی برنامه‌ها و پروژه‌های اقتصادی و عمرانی به ویژه مباحثی همچون مدیریت پساب و پسماند نظارت کند.

وی ادامه داد: اما برخی اوقات مقام‌های محلی با فشار به دنبال اجرای پروژه‌ای هستند که اجرای آن ضروری نیست و آسیب‌های بسیاری نیز به همراه دارد.

این مقام مسئول از نمایندگان مردم در شوراهای شهر و روستا خواست تا پیوست محیط زیستی طرح‌ها و پروژه‌ها را جدی بگیرند و اجازه ندهند صرفاً به بهانه توسعه، هر طرحی اجرا شود.

احمدی تأکید کرد: البته اینطور نباشد که مسئولان محیط زیست نیز به بهانه محیط زیست، همه راه‌های توسعه را ببندد بلکه همه بر اساس استانداردها و شاخص‌های کارشناسی تصمیم‌گیری کنند تا عواقب و مشکلات بعدی هم ایجاد نشود.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: به دلیل همین عدم توجه به پیوست محیط زیستی در اجرای طرح‌ها در حال حاضر با طرح‌های به جا مانده از دولت گذشته مواجه هستیم که بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند ولی به دلیل عدم توجه به مسائل محیط زیستی، آسیب‌های زیادی به همراه دارند.

وی افزود: شوراها باید توجه ویژه‌ای به مسائل محیط زیستی به ویژه در موضوع مدیریت پسماند داشته باشند.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه ایران در یک منطقه خشک است، گفت: کشور ما دچار بارش‌های نامتوازن، برداشت‌های بی‌رویه از منابع زیرزمینی و استفاده غلط از سموم است. در شرایط حاضر آب‌های زیرزمینی افت کرده است. خوشبختانه با توجه به منویات مقام معظم رهبری در زمینه آب‌های مرزی به این حوزه توجه و سرمایه‌گذاری لازم صورت گرفته ولی در برخی کشورها با اقداماتی مثل سدسازی باعث قطع شدن ورود آب به عراق و در نتیجه ایجاد کانون گرد و غبار شده‌اند.

احمدی با تأکید بر اینکه شوراهای شهرها باید در زمینه فضای سبز اقدامات جدی انجام دهند، گفت: اختیارات شوراهای شهرها کامل نیست. شوراها تنها نباید برای شهرداری‌ها تصمیم بگیرند بلکه باید فعالیت‌های آنان گسترش پیدا کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور تأکید کرد: شورا بار امانتی است که برعهده اعضای آن گذاشته شده است و همه این پست‌ها و سمت‌ها حق‌الناس هستند.

معاون سیاسی وزیر کشور خطاب به اعضای منتخب شوراهای اسلامی ادامه داد: با توجه به تجربیات من در استانداری بر این مسئله تأکید می‌کنم که پروژه‌ها را به کسانی تحویل دهید که کننده کار باشند. برخی فقط پیشنهاد پروژه می‌دهند تا وام بگیرند. این سمتی که به من و شما رسیده است لقمه چربی نیست بلکه یک امانت است و شما باید به بالادستی‌های خود جوابگو باشید.

احمدی با اشاره به شایعاتی که در سایت‌ها منتشر می‌شود، گفت: فراموش نکنیم تریبون‌ها و سایت‌ها نیز حق‌الناس هستند. انتقاد عیبی ندارد اما برخی تهمت می‌زنند. این تهمت‌ها حق‌الناس است و آنها هم باید جوابگو باشند.

احمدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: در ۲۹ اردیبهشت‌ماه سه انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و چهار حوزه انتخابی میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را برگزار کردیم.

وی افزود: ۴۲ میلیون نفر و به عبارتی بیش از ۷۳ درصد واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردند و حدود ۶۲ هزار شعبه اخذ رای در انتخابات فعال بود.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه طبق قانون، انتخابات از ساعت ۸ تا ۲۴ طول می‌کشد، گفت: در انتخابات امسال به‌طور متوسط در هر ۹ ثانیه از هر یک نفر رای گرفته شد و اگر دو انتخابات را حساب کنیم، در هر ۴۵ ثانیه یک رای‌گیری صورت گرفته است.

احمدی تأکید کرد: این انتخابات نشان داد که مردم در تعیین حق سرنوشت خود حماسه آفرینی کردند که قطعاً در افزایش ضریب امنیت ملی نیز تأثیر بسیار دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در بیش از ۳۸ هزار روستا و ۱۲۴۱ شهر، شورا وجود دارد، گفت: بدین ترتیب حدود ۱۳۰ هزار نفر وارد عرصه مدیریت شهری و روستایی می‌شوند.

معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه در انتخابات دو امانت وجود داشت که باید به اهل آن سپرده می‌شد، تصریح کرد: امانت اول، اسمی بود که روی کاغذ نوشته می‌شد. امانت دوم برگه‌هایی بود که اسامی روی آن نوشته و به امانت به ما سپرده شده بود. با قوت اعلام می‌کنم که یک شعبه ابطال در انتخابات ریاست جمهوری نداشتیم و هیچ حادثه منجر به قتل صورت نگرفت. این افتخار دولت یازدهم است که انتخابات به خوبی برگزار شد.

Let’s block ads! (Why?)

خبرگزاری مهر

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید