امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 114621 |
تاریخ انتشار : 13 مهر 1395 - 8:50 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ رسول منتجب‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه باید تعریف مشخصی از قطبی شدن در عرصه سیاست ارائه شود اظهار کرد: گاهی قطبی شدن جامعه با رقابت سیاسی اشتباه گرفته می‌شود. وی افزود: اگر در عرصه سیاسی رقابت بوجود نیاید، تک صدایی حاکم می‌شود و تک صدایی موجب […]

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛

رسول منتجب‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه باید تعریف مشخصی از قطبی شدن در عرصه سیاست ارائه شود اظهار کرد: گاهی قطبی شدن جامعه با رقابت سیاسی اشتباه گرفته می‌شود.

وی افزود: اگر در عرصه سیاسی رقابت بوجود نیاید، تک صدایی حاکم می‌شود و تک صدایی موجب تقویت، رکود و در نهایت اضمحلال جامعه می‌شود. جامعه پویا جامعه‌ای است که صداهای مختلف در آن به گوش برسد و فعالیت دیدگاه های مختلف در جامعه دیده شود.

این فعال سیاسی یادآور شد: قطبی شدن زمانی بوجود می آید که بین مردم و فعالان سیاسی مرزی کشیده و عده ای از طرفداران انقلاب، نظام، رهبری و قانون اساسی تعریف شوند و عده ای مخالف آن. این نوع مرزبندی به ضرر همه است زیرا اگر گروه مخالف نظام در انتخابات پیروز شود، در واقع جریانی که مخالف نظام تعریف شده‌اند، ‌پیروز می‌شوند و اگر آن‌ها شکست بخورند، آن‌ها فریاد می‌زنند و می‌گویند ما را از عرصه خارج کردند.

منتجب نیا با بیان اینکه همه جریان‌ها و دیدگاه‌های درون نظام باید با هم رقابت کنند تصریح کرد: در این شرایط هر دیدگاهی که پیروز شود، نظام پیروز شده است و دیگر گروه شکست خورده از نظام خارج نمی‌شود. در این حالت فقط یک نگاه به سایر نگاه‌های درون نظام پیروز شده است نه اینکه ضد نظام بر نظام پیروز شود یا برعکس.

قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی با اشاره به راه‌های جلوگیری از قطبی شدن جامعه گفت: جریان‌ها در آستانه انتخابات در صدد نفی یا حذف رقیب نباشند و جنبه‌های استنباطی خود را بیان کنند. اگر قرار است یک گروه پیروز  شود، اجازه دهیم مردم آن گروه را انتخاب کنند نه اینکه ما یک گروه را از صحنه خارج کنیم. اگر رقبا به هم اتهام بزنند، زمینه برای قطبی شدن جامعه فراهم می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت اخلاق از سوی جناح‌های سیاسی، گفت: رقابت سیاسی هرگز به معنای دشمنی و تخاصم نیست. تفاوت دیدگاه و اندیشه نشان دهنده وجود آزادی و تعالی فکر و اندیشه است. رقابت سیاسی با قطبی شدن جامعه متفاوت است.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید