امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 13 ذو القعدة 1445 | 2024-05-20
کد خبر: 507236 |
تاریخ انتشار : 09 خرداد 1402 - 10:09 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

براساس گزارش‌ها، رئیس جمهوری آمریکا در حال نهایی کردن یک فرمان اجرایی برای محدود کردن سرمایه‌گذاری آمریکا در صنایع دفاعی چین است. این اقدام کمپینی را که پکن آن را «اجبار اقتصادی» می‌نامد، بیشتر خواهد کرد. به گزارش صلح خبر، وب‌سایت آکسیوس به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که این فرمان تابستان امسال منتشر […]

براساس گزارش‌ها، رئیس جمهوری آمریکا در حال نهایی کردن یک فرمان اجرایی برای محدود کردن سرمایه‌گذاری آمریکا در صنایع دفاعی چین است. این اقدام کمپینی را که پکن آن را «اجبار اقتصادی» می‌نامد، بیشتر خواهد کرد.

به گزارش صلح خبر، وب‌سایت آکسیوس به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که این فرمان تابستان امسال منتشر خواهد شد. شایعاتی در ماه آوریل مبنی بر یک دستور قریب‌الوقوع در رسانه‌های ایالات متحده منتشر شد، اما منابع آکسیوس گفتند که کار بر روی این فرمان به دلیل تلاش‌های واشنگتن برای متقاعد کردن متحدانش در گروه هفت برای اعمال محدودیت‌های مشابه آهسته شده است.

یک منبع گفت: «پیشرفت واضح» بر سر این موضوع در نشست سران گروه هفت در ژاپن در ماه جاری حاصل شد.

مشخص نیست که در این دستور قرار است «صنعت دفاعی» چین به چه شکلی تعریف شود. تشکیلات نظامی-صنعتی چین تقریباً کاملا دولتی است و قبلا توسط دولت بایدن تحریم شده است. بلومبرگ ماه گذشته گزارش داد، در عوض، این فرمان حوزه نیمه‌هادی‌ها، هوش مصنوعی و محاسبات کوانتومی را پوشش خواهد داد و اشاره کرد که این فناوری‌ها همگی کاربردهای نظامی دارند.

بایدن تلاش دارد تا پیشرفت فناوری پکن را مهار کند و کنترل صادرات را در اکتبر گذشته اعمال کرد تا مانع از فروش سخت‌افزار و نرم‌افزار به چین برای استفاده در تولید نیمه‌هادی‌ها شود. علاوه بر این، ایالات متحده در حال حاضر در حال مذاکره با ژاپن، کره‌جنوبی و تایوان برای رسمی کردن ائتلافی موسوم به «اتحاد تراشه ۴» است که پکن آن را تلاشی برای حذف چین از زنجیره تامین نیمه‌هادی‌ها می‌داند.

در حالی که بایدن و مقامات او این تدابیر را به بهانه‌های امنیت ملی توجیه می‌کنند، وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین ماه گذشته گفت که «هدف واقعی واشنگتن محروم کردن چین از حقوق خود برای اهداف توسعه است. این یک اجبار اقتصادی محض است.»

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید