امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 407781 |
تاریخ انتشار : 02 دی 1399 - 20:59 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/فارس طی جلسه‌ای با حضور محمدرضا مغاره، رئیس دانشگاه هنر شیراز و حمید فدایی مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید تفاهم‌ نامه همکاری‌های علمی – پژوهشی، آموزشی و فنی امضا شد. سه‌شنبه ۲ دی، رئیس دانشگاه هنر شیراز و مدیر میراث جهانی تخت جمشید، تفاهمنامه‌ای برای همکاری در […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/فارس طی جلسه‌ای با حضور محمدرضا مغاره، رئیس دانشگاه هنر شیراز و حمید فدایی مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید تفاهم‌ نامه همکاری‌های علمی – پژوهشی، آموزشی و فنی امضا شد.

سه‌شنبه ۲ دی، رئیس دانشگاه هنر شیراز و مدیر میراث جهانی تخت جمشید، تفاهمنامه‌ای برای همکاری در زمینه‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و فنی امضاء کردند.

همکاری و همکنشی و مشارکت فعال، کوشش برای ارتقاء سطح علمی، تحقیقاتی، اجرایی تقویت رویکرد برنامه‌ریزی و سیاست گذاری، مدیریت دانش، تبادل تجربیات و اعتبار بخشی به پژوهش های علمی، همکاری و پشتیبانی پایگاه در زمینه نظام ارزیابی عملکرد دانش آموختگان دانشگاه از اهداف اصلی این تفاهم نامه خواهد بود.

رئیس دانشگاه هنر شیراز در این جلسه گفت: استفاده از پتانسیل‌های علمی موجود در شیراز نظیر دانشگاه هنر، گام استواری برای پیشرفت علمی و ارتقاء آگاهی است.

محمدرضا مغاره گفت: دانشگاه هنر شیراز به عنوان یک قطب علمی به ویژه در خصوص باستان شناسی و دانش هنری و با داشتن اعضای هیئت علمی محقق و پژوهشگر می‌تواند کمک شایانی به سازمان ‌ها و مراکز علمی که تحقیق و پژوهش برایشان مهم است، داشته باشد.

مغاره از آمادگی کامل دانشگاه هنر برای همکاری با مجموعه‌های مختلف علمی و پژوهشی بخصوص در حوزه هنر و باستانشناسی و مرمت بناهای قدیمی، خبر داد.

مغاره گفت: انعقاد این تفاهم‌ نامه همکاری نشان از عزم و همت و تلاش برای همکاری علمی و پژوهشی دارد و امید دارم که همین گام‌ ها و اقدامات علمی پژوهشی و فنی مستمر و ادامه‌دار ماند.

مدیر پایگاه جهانی تخت جمشید نیز گفت: مراکز علمی پژوهشی همچون دانشگاه هنر شیراز پتانسیل و فرصت ویژه ‌ای برای استان می‌باشد که از این فرصت باید به نحوی مناسب استفاده کرده و از آن بهره برد.

حمید فدایی ادامه داد: استان فارس نیازمند یک نظام و مداومت برای کارهای تحقیقاتی، پژوهشی، علمی و فنی برای منطقه بوده و به ویژه برای آثار باستانی که خوشبختانه با وجود دانشگاه هنر شیراز می‌تواند در حوزه‌های مختلف یاد شده، از جمله مرمت بناهای تاریخی باستان شناسی اقدامات مفید و علمی را انجام دهد.

فدایی گفت: در واقع ما چون تجربه را داریم و نظام آموزشی خوبی در حوزه جهانی داریم می توانیم مسائل را توسعه دهیم و در حوزه‌ های مختلف از جمله اشیا، موزه داری و مرمت با استفاده از پتانسیل های همکاری علمی و پژوهشی اقدامات خوبی انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید