امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 360460 |
تاریخ انتشار : 05 خرداد 1399 - 3:11 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر در این روزها که ساختمانها جای فضاهای سبز را در سطح شهر پرکرده اند و دسترسی افراد برای استفاده از گل و گیاه کمتر شده و شیوع ویروس کرونا نیز این دسترسی را محدودتر کرده است، بسیاری از افراد تصمیم گرفته اند با ایجاد باغچه های خانگی فضای سبز را […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

در این روزها که ساختمانها جای فضاهای سبز را در سطح شهر پرکرده اند و دسترسی افراد برای استفاده از گل و گیاه کمتر شده و شیوع ویروس کرونا نیز این دسترسی را محدودتر کرده است، بسیاری از افراد تصمیم گرفته اند با ایجاد باغچه های خانگی فضای سبز را به خانه هایشان بیاورند و بدیهی است که نگهداری از گیاهان آپارتمانی این روزها دغدغه بسیاری از افراد شده است؛ موضوعی که رییس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه تهران توضیحاتی درباره آن داده است.

غلامحسین سلطان محمدی، رییس اتحادیه تولید کنندگان گل وگیاه استان تهران در گفت وگو با صلح خبر به ۱۲ نکته برای نگهداری از گل و گیاه آپارتمانی اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است گل و گیاه آپارتمانی در فصول بهار و پاییز خریداری شوند، زیرا در این فصل ها گیاهان در حال رشد هستند و اگر دچار آسیب شوند مجدد رشد خواهند کرد ولی در تابستان و زمستان رشد گیاه با کندی خواهد بود. البته بهتر است گیاهانی که انتخاب می شوند در ابعاد کوچک یا به صورت نهال باشند، زیرا هر چه گیاه کوچکتر باشد با محیط سازگارتر خواهد شد و بهتر می توان از آن نگهداری کرد.

سلطان محمدی با بیان اینکه قبل از خرید گیاه از فروشنده بخواهیم شیوه نگهداری گل و گیاه را توضیح دهد، افزود: فروشندگان نیز بایستی اطلاعات نگهداری و پرورش گیاه را در اختیار مشتریان قرار دهند.

ضرورت توجه به محیط نگهداری گیاهان آپارتمانی

به گفته وی قبل از خرید گل و گیاه بهتر است محیطی که قرار است گیاه در آن نگهداری شود را برای فروشنده تشریح کنیم. میزان نور، دما و …باید مشخص شود و از فروشنده بخواهیم گیاهی متناسب با محلی که در آن زندگی می کنیم، معرفی کند. توجه داشته باشیم گیاه موجود زنده ای است و نیازمند نور، دمای مناسب ، آب و غذا است و چناچه به هر کدام از این موارد توجهی نشود رشد چندانی نخواهد کرد.

درجه حرارت مناسب برای نگهداری گیاهان آپارتمانی

رییس اتحادیه تولید کنندگان گل وگیاه استان تهران در مورد درجه حرارت مناسب برای نگهداری گیاهان آپارتمانی گفت: درجه حرارت مناسب برای نگهداری گیاهان آپارتمانی نباید کمتر از ۱۵ درجه و بیشتر از ۲۵ تا ۳۰ درجه باشد. گرما و سرما برای گیاه خوب نیست. در حقیقت گرما گیاه را خشک می کند و رشد آن ضعیف خواهد شد و سرما نیز گیاه را دچار سرمازدگی می کند؛ بنابراین دمای محیطی که گیاه در آن وجود دارد باید معتدل باشد.

به گفته او گیاهان آپارتمانی به آفتاب مستقیم نیاز ندارند  و در صورتی که در برابر آفتاب مستقیم قرار بگیرند برگ هایشان می سوزد، خاکشان خشک شده و گیاه آسیب می بیند. گیاهانی که برگ سبز دارند نیاز به نور زیادی ندارند اما گیاهانی که برگ آنها رنگی است احتیاج به نور بیشتری دارند .

نحوه آبیاری گیاهان آپارتمانی

سلطان محمدی درباره نحوه آبیاری گیاهان آپارتمانی نیز توضیح داد: بسته به نوع گیاه یک تا سه بار آبیاری در هفته به گیاهان آپارتمانی کافی است. اگر محیط گرم یا گیاه آب دوست باشد طبیعتا تعداد دفعات آبیاری نیز باید افزایش یابد. گیاهانی مانند دیفن باخیا کم آب هستند و هنگام آبیاری نیز باید آب اطراف گیاه ریخته شود. گیاه کاکتوس تیغ دار نیز به آب کمتری احتیاج دارند و هفته ای یکبار آب برایش کافی است. برای کاکتوس هایی که تیغ ندارند نیز هفته ای دوبار آبدهی کافی است.

وی با بیان اینکه در گذشته برای گیاهان از خاک برگ و ماسه استفاده می شد افزود: این خاک سنگین بود و آب را در خود نگه می داشت و اگر چند روزی به گیاه آب داده نمی شد مشکلی برای آن پیش نمی آمد. از طرفی خاک سرشار از مواد غذایی بود ولی در حال حاضر از خاکهای بهداشتی و خوبی همچون کوکوپیت برای گیاهان استفاده می شود. این خاک آب اضافی را دفع می کند، گیاه دچار آفت نمی شود ولی فاقد مواد غذایی است.

گیاهان علاوه بر آب به غذا هم نیاز دارند

او تصریح کرد: لازم است هفته ای سه بار غذا به همراه آب به گیاه داده شود. معمولا غذایی که به گیاهان آپارتمانی  داده می شود کود اوره و کریستالون است که در گلفروشی ها وجود دارد. باید هربار قسمتی از غذا را با آب حل کرده و همراه آب به گیاهان داده شود. اغلب گیاهان در گلفروشی ها نیز به همین دلیل شاداب هستند، زیرا هفته ای سه بار به آنها غذا داده می شود ولی این گیاهان وقتی به منازل برده می شوند، پژمرده شده و شادابی خود را از دست می دهند، چون یا غذا به آنها داده نمی شود یا غذاهای بی ربط به خاک آنها اضافه می شود.

روش شناسایی آفت زدگی گیاهان

رییس اتحادیه تولید کنندگان گل وگیاه استان تهران با اشاره به موضوع آفت زدگی گیاهان خاطرنشان کرد: آفت در گیاه آپارتمانی نشانه این است که محیط نگهداری گیاه مناسب نیست. آفت شته نشان دهنده گرما یا سرمای بیش از حد است یا قارچی که در گیاهان ایجاد می شود بعضا به دلیل آبیاری زیاد و پوسیدگی ساقه گیاه است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید