امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 252285 |
تاریخ انتشار : 06 بهمن 1397 - 11:54 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر کاهش عصبانیت با حرکات ورزشی روزنامه خراسان – سعید مرادی: هیچ کدام از ما نمی تواند ادعا کند که تا به حال عصبانی نشده است.احساس خشم وعصبانیت مثل هراحساس دیگری طبیعی است اما وقتی کنترل آن از دست برود، می‎‏تواند مشکلاتی را ایجاد کند؛ مشکلاتی در محل کار، روابط […]

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر

کاهش عصبانیت با حرکات ورزشی

روزنامه خراسان – سعید مرادی: هیچ کدام از ما نمی تواند ادعا کند که تا به حال عصبانی نشده است.احساس خشم وعصبانیت مثل هراحساس دیگری طبیعی است اما وقتی کنترل آن از دست برود، می‎‏تواند مشکلاتی را ایجاد کند؛ مشکلاتی در محل کار، روابط شخصی و زندگی.

همچنین عصبانیت می‌تواند این احساس را در شما به وجود آورد که تحت تأثیر یک احساس غیر قابل پیش‎بینی و قدرتمند قرار دارید که به شما اجازه می‌دهد هرکاری بکنید! پس توجه به آن و ارائه راهکارهای کاربردی بسیار اهمیت دارد. در این مطلب برخی حرکات ورزشی را که با انجام آن‌ها می‎توانید عصبانیت خود را کاهش دهید، معرفی می‎کنیم.

درکتاب «چگونه خشم خود را کنترل کنیم» آمده است :

تمرینات و ورزش‌های فیزیکی، یکی ازموثر‌ترین روش‌ها برای کاهش استرس و خشم است. تمرین های فیزیکی با تولید مقدار زیادی «اندروفین» به شما کمک می‌کند هنگام استرس وخشم به‏‎راحتی خود را به آرامش برسانید.

نفس عمیق بکشید

کاهش عصبانیت با حرکات ورزشی

تنفس عمیق، حرکت ورزشی نیست ولی برای شروع حرکات ورزشی نقش سازنده ای دارد، این بارکه عصبی شدید قبل از هرکاری چند نفس عمیق فاصله‎دار بکشید تا بدنتان به آرامش ثابتی برسد سپس روی انجام حرکات ورزشی که در ادامه معرفی می‌کنیم، تمرکز کنید.

آرامش تصاعدی با کشش و نرمش از سمت اندام‌های پایین تنه به سمت سر: این روش باعث می‌شود استرس و خشم شما کاملا از بین برود. بر اساس تحقیقات مرکز پزشکی دانشگاه «مریلند»، بهتر است این تمرین ها با حالت درازکش انجام شود. در این تمرین باید اندام‌های خود را ابتدا سفت و سپس شل کنید؛ انقباض و انبساط یا گرفتن و رها کردن!

نحوه انجام: چشم‌هایتان را ببندید، عضلات نوک پای خود را برای چند ثانیه بکشید و رها کنید. درمرحله‌ بعدی قسمت‌های لگن و ساق پا را بکشید و رها کنید. این تمرین کششی و آرام‌بخش را ادامه دهید تا به قسمت‌های بالاتنه و سر خود برسید. وقتی که درحال انجام تمرین هستید، نفس عمیق بکشید و به ذهن خود اجازه دهید از تجربه‌ ایجاد شده، لذت کامل ببرد.


چرخش خوابیده

کاهش عصبانیت با حرکات ورزشی

اگر پس از بیدار شدن روز خود را با احساس ناراحتی و خشم بی‎ دلیل آغاز کردید، می‌توانید این نرمش را حتی در حالت خوابیده در رخت خواب انجام دهید تا خشم پنهان تان را از بین ببرید.

نحوه انجام: به پشت روی کمر بخوابید، زانو‌های خود را به سمت قفسه سینه بالا بیاورید. دست‌ها را در بالا و کنار سر نگه دارید

سپس به آرامی پا‌های خود را به سمت کنار بدن، روی زمین پایین بیاورید. اگر نزدیک کردن پا‌ها به زمین برای شما سخت است، یک بالش زیر زانو‌های خود بگذارید. در نهایت پا‌ها را در این حالت، کنار بدن به مدت یک دقیقه نگه دارید و نفس عمیق بکشید سپس این روال را برای سمت دیگر بدن تکرار کنید.


قوس رو به بالا

کاهش عصبانیت با حرکات ورزشی

با انجام این تمرین، چرخش خون بدن را به سمت مغز افزایش دهید و استرس‌های ذهنی خود را از بین ببرید.

نحوه انجام: یک بالش یا شیء ایستا (به ارتفاع 10 تا 17 سانتی‎متر) روی زمین بگذارید. یک قوس در بدن خود ایجاد کنید. فاصله ای راحت بین پا‌ها و دست‌ها پیدا کنید، طوری‎که سر به راحتی روی بالش یا شیء ایستا قرار گیرد. سر خود را روی بالش بگذارید و نفس خود را ۳۰ ثانیه نگه دارید سپس بیرون دهید، این تمرین را به مدت دو دقیقه اجرا کنید.


خورشید نشسته

کاهش عصبانیت با حرکات ورزشی

با تمرین مداوم این حرکت انرژی بخش و ایجاد تناوب بین تنفس‌های عمیق تا حد زیادی خشم، استرس و اضطراب خود را مهار کنید.

نحوه انجام: تمرین را با یک نشستن ساده و راحت روی زمین آغاز کنید. دست‌های خود را به آرامی بالا ببرید و در عین حال هوای تازه را به درون شش‌های خود وارد کنید. همزمان با پایین آوردن دست‌ها هوای داخل شش‌ها را بیرون دهید. این حرکت را یک تا ۳ دقیقه تمرین کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید