امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 233564 |
تاریخ انتشار : 27 خرداد 1397 - 12:51 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر به گزارش صلح خبر، همایون هاشمی، در خصوص ارتباط مستقیم میان افزایش تعرفه واردات و قاچاق ملزومات پزشکی و لوازم آرایشی، اظهارداشت: اینکه گفته می شود سود حاصل از افزایش تعرفه واردات به جیب قاچاقچیان لوازم آرایشی می رود برای فعالان این حوزه قابل قبول نیست، پدیده قاچاق یک آسیب […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

به گزارش صلح خبر، همایون هاشمی، در خصوص ارتباط مستقیم میان افزایش تعرفه واردات و قاچاق ملزومات پزشکی و لوازم آرایشی، اظهارداشت: اینکه گفته می شود سود حاصل از افزایش تعرفه واردات به جیب قاچاقچیان لوازم آرایشی می رود برای فعالان این حوزه قابل قبول نیست، پدیده قاچاق یک آسیب چند وجهی بوده و دارای فاکتورهای مختلف است که شاید یکی از عوامل آن افزایش تعرفه واردات باشد.

وی افزود: واردکنندگان براساس قوانین تجاری اقدام به واردات کرده و درصورت وجود هرگونه مشکل به سمت قاچاق حرکت نمی کنند، لذا به طورحتم قاچاق توسط افراد خاصی با پشتوانه مافیایی و به صورت حرفه ای انجام می شود؛ اما برای اینکه میزان اثرگذاری تعرفه ها در افزایش و کاهش پدیده قاچاق مورد سنجش قرار گیرد، باید با استفاده از نظرات کارشناسی صاحبنظران ذی ربط کار علمی صورت گیرد.

هاشمی با بیان اینکه اما در بیشتر کشورها با وجود افزایش تعرفه ها میزان قاچاق هم بسیار پایین است، تصریح کرد: پدیده شوم قاچاق در تمامی بخش ها دلایل مختلف دارد که شاید یکی از دلایل در سطوح پایین افزایش تعرفه ها باشد، اما نکته مهم این است که افزایش تعرفه ها نباید به صورت غیرکارشناسی انجام شود؛ البته در جلسات مکرر وزارت بهداشت هم تاکید شده که در بستر مناسبات مهمی باید افزایش تعرفه ها صورت گیرد، زیرا در شرایطی که هیچ حمایتی از صنعت دارو و لوازم آرایشی تولید داخل صورت نمی گیرد؛ نمی توان تنها تعرفه واردات را افزایش داد.

وی تاکید کرد: برای اینکه بتوان تولید گران داخلی لوازم آرایشی را وادار به رقابت درست و مناسب کرد، باید همیشه نمونه های با کیفیت خارجی را در دسترس داشت؛ بنابراین یک سویه پرداختن به تولید داخلی شرایط رقابت را دچار مشکل می کند، البته در بحث غذا و دارو پیگیری های جدی از سوی وزارت بهداشت صورت گرفته اما نگرانی هایی در خصوص افزایش تعرفه ها در بخش واردات وجود دارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینکه درصدی از داروهای مورد نیاز کشور وارد می شود، گفت: درخصوص لوازم آرایشی نباید نگاه غیرضروری به این بخش داشت، بنابراین باید تعرفه ها را به شکلی افزایش داد که تاثیر مخربی بر میزان واردات نداشته باشد؛ البته وزارت بهداشت باید با استفاده از نظرات انجمن های علمی و صنفی نسبت به تغییر تعرفه ها عمل کند.

کد خبر 4322724
حبیب احسنی پور

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید