امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 213692 |
تاریخ انتشار : 05 دی 1396 - 15:55 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر هیاتی متشکل از مدیران ارشد هلال احمر ترکیه در بازدید از دستاوردها و مذاکره با سازمان انتقال خون ایران خواستار انتقال تجربه موفق پالایش قراردادی پلاسما به این کشور شدند. به گزارش صلح خبر؛ هیات اعزامی از هلال احمر ترکیه که در این کشور امور مربوط به انتقال خون […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

هیاتی متشکل از مدیران ارشد هلال احمر ترکیه در بازدید از دستاوردها و مذاکره با سازمان انتقال خون ایران خواستار انتقال تجربه موفق پالایش قراردادی پلاسما به این کشور شدند.

به گزارش صلح خبر؛ هیات اعزامی از هلال احمر ترکیه که در این کشور امور مربوط به انتقال خون را برعهده دارد، صبح امروز ضمن بازدید از دستاوردها و استاندارهای بالای فرآیندهای سازمان انتقال خون در نشستی با مدیران و معاونان سازمان در جریان دستاوردهای مربوط به پالایش قراردادی پلاسما قرار گرفت.

بنا براین گزارش هیات اعزامی در نشستی با مدیران و معاونان سازمان در جریان دستاوردها و فرآیندهای تهیه پلاسما و استاندارد سازی پایگاه ها قرار گرفت.

در این نشست مدیر عامل سازمان انتقال خون با اشاره به تاریخچه تاسیس سازمان وضعیت فعلی سازمان انتقال خون و برنامه های در دست انجام و آینده را تشریح کرد و در خصوص پروژه پالایش قراردای پلاسما گفت: در سال ۲۰۱۵ که برنامه جهانی ریکاور پلاسما و پلاسمای بازیافتی در سازمان جهانی بهداشت مطرح شد، این سازمان الگوی پالایش قراردادی پلاسما را در ایران نمونه مناسبی برای کشورهای دنیا دانست و آن را به عنوان دستاوردی بزرگ در جهان معرفی کرد.

 WHOهمچنین اعلام کرد با اقدامی که ایران انجام داده است اگر کشورهای دیگر از آن پیروی کنند ۹ و نیم میلیون لیتر پلاسما در جهان تولید خواهد شد و نیاز جهان به داروهای مشتق از پلاسما از این طریق تأمین می شود.

وی ازبرنامه رسیدن به تولید یک میلیون لیتر پلاسما در سال ۱۴۰۰خبر داد و گفت: تاسیس پالایشگاه های ملی نیز طبق مذاکرات و توافقات انجام شده در دستور کار قرار دارد.

در بخش دیگری از این نشست:دکتر تراب جهرمی دبیر کمیته پلاسمای سازمان انتقال خون نکات کلیدی در خصوص پالایش پلاسما و روند آن را در ایران تشریح کرد.

همچنین دکتر صدیقه امینی کافی آباد معاون تضمین کیفیت و کنترل کیفی سازمان در خصوص استانداردهای ضروری برای مراکزجمع آوری پلاسما در شیوه پالایش قراردادی پلاسما توضیحاتی ارائه داد.

وی سپس روند بازرسی های داخلی و خارجی و استاندارد سازی های بین المللی این مراکز را تشریح کرد.

در ادامه این نشست دکتر شمس معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان نیز دراین نشست در خصوص متمرکز کردن فرآیندها و تجهیزات در سازمان انتقال خون سخنانی ایراد کرد.

بنا براین گزارش هیات اعزامی نیز سوالات خود را در خصوص فرآیندهای جمع آوری استاندارد سازی و پالایش قراردادی پلاسما مطرح کردند.

گفتنی است ترکیه با داشتن جمعیت ۸۰ میلیونی وحدود ۲ میلیون نفر اهدا کننده خون وحجم درخواستهای بیمارستانی، مشابهت زیادی با ایران دارد. این هیات که خواهان انتقال تجربه ایران در پالایش قراردادی پلاسما به ترکیه است فردا از مرکز انتقال خون وصال بازدید می کند و ضمن مشاهده فرآیند دریافت پلاسما از اهدا کنندگان، در اداره کل انتقال خون استان تهران مذاکرات را پی می گیرد.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید