به گزارش صلح خبر، محمد حسین قربانی، با تکذیب اخباری مبنی بر مهاجرت سالانه هزاران پرستار از کشور با بیان اینکه برای فعالیت پرستاران ایرانی هیچ جایی بهتر از ایران نیست، گفت: البته درست است که ما نتوانستهایم منویات و انتظارات جامعه پرستاری را برطرف کنیم و با توجه به کمبود تعداد پرستار مورد نیاز به ازای هر تخت در مقایسه با استاندارد جهانی فاصله زیادی داریم، ولی فرهنگ موجود در حوزه درمان کشور به گونهای است که هم از نظر عاطفی و هم از نظر علم پزشکی رابطه عمیقی بین اعضای جامعه پزشکی و بیماران وجود دارد.
وی افزود: هماکنون برای رفع دغدغههایی که پیرامون مهاجرت پرستاران وجود دارد باید دولت و مجلس کمک کنند تا مشکلات این قشر در مورد نحوه ارائه خدمات و پرداختیها به آنها رفع شود.
قربانی در ادامه ضمن تشکر از زحمات پرستاران کشور بر این مهم تاکید کرد که پرستاران از جمله زحمتکشترین قشر از جامعه پزشکی کشور بوده و به تعبیری خط مقدم ارائه خدمات بهداشت و درمان به مردم هستند، بنابراین مجلس به دنبال رفع ضعفهای موجود در روند ارائه خدمات به جامعه پرستاری است.
وی در واکنش به انتشار خبری مبنی بر کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در کشور تصریح کرد: ضعف موجود در این مورد به جایگاه دولت برای جذب نیروی انسانی برمیگردد و این تنها محدود به جامعه پرستاری هم نمیشود به دلیل اینکه برنامه دولت برای کوچک کردن بدنه خود مانع از امکان صدور مجوز برای جذب مجدد نیروی انسانی میشود.
قربانی، در ارائه راهکار برای رفع کمبود منابع انسانی در حوزه پرستاری یادآورشد: هماکنون برای رفع کمبود نیروی این بخش همراه با تامین حقوقشان باید بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی در جهت واگذاری حوزه درمان به بخش خصوصی حرکت کنیم، ضمن اینکه این اقدام باید همراه با نظارت جامع بر روند فعالیت آنها باشد نه اینکه تنها با تفکر خصولتیسازی این بخش را رها کرده که در پی آن هم به جامعه هدف ظلم شود و هم نتوانیم به نتیجه سیاستگذاریهایی که پیشبینی شده دست پیدا کنیم.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، خاطرنشان کرد: البته به رغم اینکه در این مورد تجربه ناموفقی داشتهایم، نتیجه اجرای این طرح در حوزه سلامت متفاوتتر بوده و با تامین منابع بیمهها، گاید لاینها، تعرفه جامعه پرستاری و نظارت بر نحوه ارائه خدمات در این بخش متفاوت با سایر حوزهها خواهد بود.