امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 406179 |
تاریخ انتشار : 24 آذر 1399 - 14:27 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور نسبت به پرسش توهین آمیز مجری یکی از برنامه های تلویزیونی به شغل تاکسیرانی واکنش نشان داد و خواستار دلجویی از این قشر خدوم شد. به گزارش صلح خبر، در برنامه دستپخت که در روز شنبه 22 آذر با حضور تاکسیرانان خدوم و زحمت کش به […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور نسبت به پرسش توهین آمیز مجری یکی از برنامه های تلویزیونی به شغل تاکسیرانی واکنش نشان داد و خواستار دلجویی از این قشر خدوم شد.

به گزارش صلح خبر، در برنامه دستپخت که در روز شنبه 22 آذر با حضور تاکسیرانان خدوم و زحمت کش به همراه خانواده‌ها از شبکه یک سیما پخش شد و در پی پرسش توهین آمیز مجری برنامه از فرزند راننده تاکسی نسبت به شغل شریف تاکسیرانی، اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور نسبت به این عمل اعتراض رسمی و مکتوب و خواستار دلجویی و عذر خواهی از خانواده بزرگ تاکسیرانان از شبکه یک سیما شد.

بنا براعلام روابط عمومی اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، متن نامه اتحادیه تاکسیرانی به شرح زیر است:

“با سلام و احترام

جناب آقای دکتر شاه آبادی معاونت محترم سیمای جمهوری اسلامی ایران 

صدا و سیمای جمهوری اسلامی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین رسانه‌های اجتماعی ضمن آنکه وظیفه دارد لحظات سرگرم کننده‌ای برای مخاطبین ایجاد نماید، نباید نقش اصلی و بنیادین خود یعنی سازندگی فکری و فرهنگ سازی را به فراموشی بسپارد. بویژه آنکه مخاطبین این رسانه ملی تمامی اقشار جامعه و تمامی رده‌های سنی را در بردارد.

متأسفانه این نخستین مرتبه نیست که برنامه سازان صدا و سیما و یا مجریان محترم آن با سهل انگاری و بی توجهی خاطر قشر شریف و زحمتکش تاکسیرانان را مکدر می‌سازند. آنهم در شرایط فعلی که اثرات مخرب کرونا ویروس بر سلامت فردی و خانواده آنان و نیز بر وضعیت درآمد و معیشت این عزیزان سایه سیاهی افکنده است.

در برنامه تلویزیونی “دستپخت” مجری برنامه با پرسشی ناآگاهانه، نه تنها جایگاه اجتماعی و شان مشاغل آبرومندی چون رانندگی با تاکسی را حرمت نمی نهد بلکه با مرز بندی مشاغل و ایجاد حساسیت، فرزندان بیش از 360 هزار تاکسیران امین و با عزت نفس را در برزخ خوب و بد شغل پدر قرار داده است.

شاید اگر یاد می‌گرفتیم بزرگمردی به عنوان و لقب نیست و در هر حرفه و شغلی می توان خدمتگزارانی صدیق و دلسوز بود و فرزندانی برومند، مسئولیت پذیر و متعهد تربیت کرد؛ همانند تاکسیرانان شریف این مرز و بوم که با همت والای خود شبانه روز در تلاش هستند تا سفره زندگی خود را به لقمه نانی حلال مزین نمایند، قدرشناسی و سپاسگزاری فرزندان این تلاشگران خستگی ناپذیر را با پرسشهایی از نوع حرفه و شغل پدر امتحان نمی‌کردیم.

لذا شایسته است ضمن آنکه به فوریت و با اولویت از این عزیزان دلجویی شود؛ برنامه‌سازان، مجریان، نویسندگان و تهیه کنندگان و عوامل برنامه‌های تلویزیونی نیز در گفتار وکلام خود بویژه نسبت به صاحبان مشاغلی از این دست که علیرغم سختی کار، بسیار آسیب پذیر هستند توجه و دقت بیشتری بعمل آورند.” 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید