امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 217054 |
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1396 - 11:55 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر لمینگتون ژله ای؛ کیک هایی با روکش ژله ماهنامه کیک و شیرینی – معصومه خوانساری: کیک از انواع خوراکی‌های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن‌ها و میهمانی‌ها پخته می‌شود. کیک‌ها در انواع طعم‌های مختلف پخته می‌شوند که یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک با روکش ژله‌ای است […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

لمینگتون ژله ای؛ کیک هایی با روکش ژله

ماهنامه کیک و شیرینی – معصومه خوانساری: کیک از انواع خوراکی‌های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن‌ها و میهمانی‌ها پخته می‌شود. کیک‌ها در انواع طعم‌های مختلف پخته می‌شوند که یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک با روکش ژله‌ای است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.

مواد لازم:
 
  • کره: 115 گرم
  • پودر قند: 75 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • آرد: 170 گرم
  • بیکینگ پودر: یک ق چ
  • ژله توت فرنگی: یک بسته
  • آب جوش: یک پیمانه
  • پودر نارگیل: حدود 150 گرم
  • مارمالاد توت فرنگی: به میزان لازم
  • خامه (فرم گرفته): برای تزیین
لمینگتون ژله ای 
 
طرز تهیه:
 
1. کره را با همزن برقی حدود 30 ثانیه بزنید.
 
2. سپس پودر قند را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و پوک شود.
 
3. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به فاصله 30 ثانیه از هم اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
 
4. وانیل را نیز بیفزایید.
 
5. در آخر آرد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را با شیر به تناوب اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
 
6. قالب مربع 20 سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید.
 
7. مایه آماده کیک را در قالب بریزید و روی آن را با پالت کاملا صاف نمایید.
 
8. سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید در حدی که اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود.
 
9. کیک را از فر خارج نموده 10 دقیقه در قالب خنک کنید. سپس بر روی توری فلزی برگردانید، کاغذ روغنی ها را جدا کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
 
10. سپس با پوشش کامل حداقل یک ساعت دریخچال قرار دهید تا راحت تر برش بخورد.
 
11. بعد از استراحت با چاقوی تیز و خط کش، کیک را به برش های کوچک مربعی شکل به ابعاد 2×2 تقسیم کنید.
 
12. سپس هر یک از برش ها را در ژله ای که به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده با کمک چنگال بغلتانید.
 
13. بعد در پودر نارگیل بیندازید تا کاملا آغشته به پودر نارگیل شود.
 
14. در آخر هر قطعه کیک را از وسط برش داده و بین دو لایه مارمالاد بمالید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

طرز تهیه ژله:
 

1. پودر ژله را در آب جوش حل کنید.
 
2. سپس بر روی بخار آب قرار دهید تا ژله کاملا روان و براق شود.
 
3. سپس ژله را در حدی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسد در یخچال بگذارید،
 
4. مراقب باشید سفت نشود و نبندد.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید