به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر فواید پارافین تراپی صورت و پا و مضرات آن وبسایت نبض ما: با روش پارافین تراپی صورت ، اثرات پیری پوست کاهش پیدا کرده و روند آن به تاخیر می افتد. معمولا برای استفاده از روش پارافین تراپی باید از یک متخصص پوست و زیبایی کمک گرفت. چنانچه […]
به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر
فواید پارافین تراپی صورت و پا و مضرات آن
وبسایت نبض ما: با روش پارافین تراپی صورت ، اثرات پیری پوست کاهش پیدا کرده و روند آن به تاخیر می افتد. معمولا برای استفاده از روش پارافین تراپی باید از یک متخصص پوست و زیبایی کمک گرفت. چنانچه تمام موارد در نظر گرفته نشود، ممکن است نتیجه مناسبی برای شما به همراه نداشته باشد.
پارافین چیست؟
پارافین از زمان امپراتوری روم تا به حال، در بخش پزشکی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. پارافین برای پاک کردن منافذ پوست، کاهش چین و چروک پوست، مرطوب کردن و جوانسازی پوست کاربرد دارد. این فرآیند بخشی از روش زیبایی است که مانند ماسک مناسبی برای پوست استفاده می شود.
در روش پارافین تراپی صورت مراحل زیر انجام می شود.
ابتدا پوست صورت را ماساژ داده و برای این کار از لوسیون استفاده می شود.
در این مرحله یک لایه محافظ روی پوست صورت قرار می گیرد تا از هر نوع مشکل و سوختگی پوست جلوگیری شود.
در مرحله سوم، موم پارافین، حرارت داده شده و به صورت یک لایه بردار موثر، روی پوست صورت قرار داده می شود.
در مرحله بعد، پوست صورت را به صورت حرفه ای ماساژ می دهند.
در مرحله آخر پس از گذشت 10 تا 15 دقیقه، لایه محافظ را از روی پوست جدا کرده و صورت را با روغن های مخصوص چرب می کنند.
مزایای پارافین تراپی صورت
1- روشن کننده پوست: گرمای پارافین باعث باز شدن رگ های خونی و افزایش گردش خون در پوست صورت می شود. به همین دلیل، با گردش خون بیشتر، پوست شما شفاف تر و روشن تر می شود.
2- کاهش چین و چروک: از آنجا که موم پارافین به طور موثری قادر به حفظ و انتقال حرارت است، اغلب برای آرام سازی عضلات صورت موثر بوده و همچنین سبب کاهش چین و چروک و انعطاف پذیری عضلات صورت می شود.
3– مرطوب کننده: اکثر زیبایی شناسان اعلام می کنند که پارافین درمانی در مرطوب سازی و لطیف کردن پوست صورت بسیار تاثیر گذار است. روش پارافین تراپی بر خلاف روش های دیگر کاملا روی پوست و جوانسازی آن متمرکز می شود.
این موضوع به این دلیل است که معمولا قبل از استفاده از موم پارافین، از یک مرطوب کننده قوی مانند کرم کلاژن الاستین یا روغن های مخصوص استفاده می شود.
پس از آن، زمانیکه پارافین گرم روی پوست قرار داده می شود، منافذ پوست صورت باز شده و سبب نفوذ بیشتر رطوبت به پوست می شود. معمولا استفاده از روغن و یا مرطوب کننده برای پوست های خشک بیشتر کاربرد دارد.
همچنین موم پارافین ممکن است برای کمک به کاهش درد هم بسیار موثر باشد. پارافین تراپی با حرارت دادن بدن، می تواند به افزایش جریان خون، آرامش ماهیچه ها و کاهش سفتی مفصل کمک کند. همچنین، موم پارافین می تواند اسپاسم عضلانی و التهاب را به حداقل برساند و باعث تسکین درد شود.
روش پارافین تراپی در درمان بیماری های زیر موثر است:
- آرتروز
- آرتریت روماتوئید
- مشکلات و درد های مفصلی
پارافین تراپی پا
موم پارافین دارای ظرفیت حرارتی بالایی است و می تواند گرما را به مدت طولانی تری روی پوست حفظ کند. در پارافین تراپی پا، معمولا خشکی پوست و پینه پا از بین رفته و باعث چربی رسانی و تمیز سازی پوست ناحیه پا می شود. هنگامی که در ناحیه پا دچار ترک های پوستی می شوید، می توانید از روش پارافین تراپی استفاده کنید. این روش نوعی روش لایه برداری به شمار می رود.
پارافین پا
روش پارافین تراپی پا مانند روش پارافین تراپی دست انجام می شود. اما درجه حرارت دهی به پارافین معمولا 50 درجه سانتی گراد است. در این روش، ابتدا پاها را شسته و کاملا خشک می کنند. سپس با حرارت دادن پارافین در دستگاه مخصوص، پارافین نرم شده و پا را درون موم پارافین غوطه ور می کنند.
پارافین تراپی زانو
در پارافین تراپی زانو که مانند روش دست و دیگر نواحی بدن انجام می شود، معمولا تیرگی و خشکی سر زانو ها را از بین می برند.
وسایل مورد نیاز پارافین تراپی
برای انجام پارافین تراپی وسایل زیر مورد نیاز است:
- پارافین بهداشتی
- روغن گیاهی یا مرطوب کننده پوست
- دستگاه پارافین تراپی برای حرارت دادن پارافین
- حوله (برای گرم نگه داشتن ناحیه مورد نظر)
- دستکش
- پارچه یا ورقه های محافظ
خطرات پارافین تراپی صورت
موم پارافین در آزمایشگاه آزمایش می شود تا ایمنی و بهداشتی بودن آن برای بدن کاملا تایید شود. پارافین یک ماده تقریبا کم خطر و دارای نقطه ذوب پایین است، به این معنی که می توان آن را در دمای کم، بدون ایجاد سوختگی و به راحتی روی پوست اعمال کرد.
با این حال، در پارافین تراپی صورت ممکن است عوارضی ایجاد شود. این عوارض عبارتنداز:
- اگر شما پوست بسیار حساسی دارید، موم پارافین ممکن است باعث بروز خارش شود.
- انتقال گرما باعث بروز قرمزی در پوست شده و همین موضوع سبب خارش و تحریک بیشتر پوست می شود.
توصیه می شود در مواردی هم برخی افراد از پارافین تراپی استفاده نکنند.
موارد منع پارافین تراپی صورت و پا عبارتند از:
- گردش خون ضعیف
- بی حس شدن دست یا پا
- بیماران دیابتی
- هر گونه بثورات یا زخم های باز روی پوست
اگر به مواد شیمیایی حساسیت دارید، ممکن است پس از پارافین تراپی کمی التهاب و تورم در پوست داشته باشید. این موضوع به این دلیل است که پارافین از فرآورده های نفتی مشتق شده است. توصیه می شود در منزل اقدام به حرارت دادن موم پارافین نکنید، زیرا ممکن است آتش بگیرد. هنگام شروع درمان، حرارت نباید بیش از 51.7 درجه سانتیگراد باشد.
منبع : Bartarinha