امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 411150 |
تاریخ انتشار : 17 دی 1399 - 16:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید وب‌سایت غذالند: آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. این آش خوشمزه و سنتی با ترکیب مواد اصلی آرد، چغندر و سبزی‌های معطر مخصوص آش تهیه و سرو شده که طعم و عطر خاص و خوشمزه‌ای را […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید

وب‌سایت غذالند: آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. این آش خوشمزه و سنتی با ترکیب مواد اصلی آرد، چغندر و سبزی‌های معطر مخصوص آش تهیه و سرو شده که طعم و عطر خاص و خوشمزه‌ای را فراهم خواهد کرد. می‌توانید این آش محلی را برای وعده‌های شام تهیه و در این شب‌های سرد پاییزی آن را سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت و خاص آن لذت ببرید.

چاشنی مخصوص آش شولی، سرکه می‌باشد، ولی می‌توانید با توجه به ذائقه غذایی خود از رب انار نیز استفاده کنید. شولی یزدی جزء غذا‌های محبوب سنتی در میان مردم یزد می‌باشد که بسیار ساده و راحت می‌توانید آن را در منزل تهیه و میل کنید.

آش شولی

مواد لازم

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • چغندر: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سبزی آشی (شوید، اسفناج، جعفری، تره و شنبلیه): ۵۰۰ گرم
  • عدس: به مقدار دلخواه
  • آب جوش: ۳ لیوان
  • روغن: به مقدار لازم
  • نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

آش شولی

آش شولی

طرز تهیه

۱. چغندر را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید.

۲. در یک قابلمه کمی آب پر کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

۳. چغندر‌های خرد شده را در قابلمه ریخته و صبر کنید تا نیم پز شوند.

۴. عدس و سبزی آشی خرد شده را به قابلمه اضافه و هم بزنید.

۵. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

۶. نعناع آش را نیز آماده و کمی تفت دهید.

۷. سپس نصف پیاز داغ آماده را به مواد قابلمه اضافه و مخلوط کنید.

۸. آرد را با دو لیوان آب جوش در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا آرد کاملاً حل شود.

۹. سپس مخلوط آرد را کم کم به آش اضافه و هم بزنید.

۱۰. در آخر نیز ادویه‌ها را اضافه و بعد از ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

۱۱. برای تزیین آش نیز از پیاز و نعناع داغ استفاده کنید.

اگر تابه‌حال این آش را امتحان کرده‌اید، تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید