به گزارش مجله آشپزی صلح خبر شکر پاره؛ دسر به صرف یک شیرینی ترکیه ای! ماهنامه کیک و شیرینی: شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی ترکیه ای و بسیار خوشمزه هست. این شیرینی را با روشهای مختلفی میشه تهیه کرد. در ادامه یکی از روش های تهیه این شیرینی را آورده ایم. مواد […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
شکر پاره؛ دسر به صرف یک شیرینی ترکیه ای!
- تخم مرغ: 2 عدد
- کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
- پودر شکر: یک دوم پیمانه
- آرد سمولینا: دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
- آرد: دو و یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم شربت:
- شکر: 3 پیمانه
- آب: 3 پیمانه
- آب لیموترش: یک قاشق چای خوری
مواد لازم اضافی:
- بادام (خام): یک الی دو پیمانه
- پسته (پودر شده): به مقدار لازم
ابتدا برای تهیه شربت، شکر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. آب لیموترش را اضافه کرده و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه خمیر:
زرده و سفیده یکی از تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده آن را کنار بگذارید و بقیه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز داده و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
گلوله هایی به اندازه یک آلوی درشت از مواد جدا کنید و کف دست خود شکل دهید. زرده تخم مرغ کنار گذاشته را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید و یک عدد بادام خام روی آنها قرار دهید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
شربت خنک شده را روی شیرینی ها بریزید و در صورت تمایل مقداری پسته پودر شده روی آنها بپاشید و سرو کنید.
منبع : Bartarinha