امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 315568 |
تاریخ انتشار : 24 مهر 1398 - 10:35 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مدیرعامل بانک پاسارگاد با انتقاد از اینکه بانک‌ها و بیمه‌ها در کشور ما اجازه ندارند درباره بنگاه‌سازی فکر کنند، گفت که سرمایه در گردشی که به کارخانه‌ها داده می‌شود، بعضا به دلیل عدم نظارت تبدیل به خودرو و ویلا می‌شود. به گزارش صلح خبر، مجید قاسمی در دومین همایش […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مدیرعامل بانک پاسارگاد با انتقاد از اینکه بانک‌ها و بیمه‌ها در کشور ما اجازه ندارند درباره بنگاه‌سازی فکر کنند، گفت که سرمایه در گردشی که به کارخانه‌ها داده می‌شود، بعضا به دلیل عدم نظارت تبدیل به خودرو و ویلا می‌شود.

به گزارش صلح خبر، مجید قاسمی در دومین همایش بیمه‌های عمر و تامین آتیه با بیان اینکه توسعه در کشور ما مظلوم است، اظهار کرد: در ابتدا فکر می‌کردیم توسعه یک امر سخت‌افزاری است، چند سال بعد فکر کردیم توسعه یک امر نرم‌افزاری است و امروز با تجربه‌هایی که به دست آوردم می‌گویم که توسعه یک امر قلب‌افزاری است، پشتکار و استمرار و شجاعت می‌خواهد چون موانع سر راه زیاد است و انواع و اقسام موانع را در مقابل توسعه می‌بینید.

وی با اشاره به پایین‌بودن میزان ضریب نفوذ بیمه، افزود: توسعه در کشور متوقف است و اگر توسعه راه بیفتد این ضریب هم پشت سر آن می‌رود.

مدیرعامل بانک پاسارگاد با تاکید بر اینکه تشکیل سرمایه ثابت ناخالص در کشورمان نزدیک به صفر و اگر تورم را لحاظ کنیم، منفی است، تصریح کرد: امروز در نظام بانکی بحث کمبود سرمایه در گردش است و همه متمرکز بر این امر شده‌اند، اما ما باید از توسعه شروع‌ کنیم، بانک‌ها باید بنگاه‌سازی کنند، بنگاه‌داری یک امر جداست.

قاسمی ادامه داد: در ژاپن حدود ۸۰ بانک بزرگ درست کردند و کل توسعه و بنگاه‌های اقتصادی را به بانک‌ها و بیمه سپردند و این دو نهاد منبع حرکت توسعه عظیمی که در این کشور می‌بینید، شدند.

وی با بیان اینکه توسعه در بانک‌ها تحت عنوان بنگاه‌داری را محدود کرده‌اند، گفت: جی پی مورگان ۳۸۵۰ فاند دارد که سهام‌داران بنگاه‌های بزرگ هستند، اما در ایران بانک‌ها و بیمه‌ها اجازه ندارند در مورد بنگاه‌سازی فکر کنند.

رئیس‌ هیات‌مدیره بیمه پاسارگاد تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه درگردش به کارخانه‌ها می‌دهند که نتیجه‌اش ماشین یک میلیارد تومانی برای همسر کارخانه‌دار و یک ویلا می‌شود، نظارتی هم نیست و نمی‌توانند نظارت کنند.

قاسمی با بیان اینکه تورم به دو دلیل در یک کشور ایجاد می‌شود، گفت: فشار تقاضا و فشار قیمت‌ تمام‌شده می‌توانند سبب ایجاد تورم شوند که در اقتصاد ما فشار قیمت تمام‌شده سبب تورم شده و تشدید تقاضا نقشی ندارد که آن‌ هم به دلیل کاهش ارزش پول ملی است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید