جلال جلالیزاده در گفتوگو با صلح خبر، اظهار کرد: هر چه هماهنگی و همدلی میان قوای کشور بیشتر باشد، نتیجه آن پیشرفت و توسعه کشور است و هرچه اختلافها و ناهماهنگیها میان نهادها بیشتر باشد، به ضرر کشور تمام می شود. دولت و مجلس شورای اسلامی ارتباط نزدیکی با هم دارند و دولت مجری قوانینی است که مجلس تصویب می کند. مجلس همچنین وظیفه نظارت بر دولت را دارد.
وی ادامه داد: همکاری و هماهنگی میان این دو نهاد تاثیر مثبتی در اجرای برنامههای کشور و حل مشکلات مردم دارد، اما اگر مجلس دنبال کارشکنی در امور دولت باشد، می تواند مدام وزرا را به مجلس کشانده و از آنها سوال کند یا دنبال استیضاح وزرا باشد یا با تحریک افکار عمومی علیه دولت، قوه مجریه را تضعیف کند.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در ادامه چنین ابراز عقیده کرد: کمتر پیش می آید که در ایران دولت و مجلس همسو باشند و همین مساله مانعی برای هماهنگی این دو نهاد می شود، اما اگر انتخابات حزبی و بدون نظارت استصوابی برگزار می شد، دولت و مجلس همسو می شدند و مشکلی بابت ناهماهنگی میان دولت و مجلس پیش نمیآمد.
جلالیزاده درباره رابطه مجلس یازدهم با دولت، گفت: دولت کاری نمیکند که مجلس را علیه خود تحریک کند، البته برخی نمایندگان از همینحالا مچگیری از دولت را آغاز کردهاند؛ هر چند کلیت مجلس شاید قصد ایجاد مزاحمت برای دولت را ندارد.
انتهای پیام