امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 234428 |
تاریخ انتشار : 08 تیر 1397 - 2:59 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر احمدرضا پرنده در گفتگو با خبرنگار صلح خبر در مورد اورژانس اجتماعی افزود: اورژانس اجتماعی و خط تلفن ۱۲۳ در راستای ارایه فوریت های اجتماعی برای افرادی که دچار آسیب اجتماعی شده و یا در معرض آسیب و تنش در خانواده قرار گرفته اند، راه اندازی شده است و […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

احمدرضا پرنده در گفتگو با خبرنگار صلح خبر در مورد اورژانس اجتماعی افزود: اورژانس اجتماعی و خط تلفن ۱۲۳ در راستای ارایه فوریت های اجتماعی برای افرادی که دچار آسیب اجتماعی شده و یا در معرض آسیب و تنش در خانواده قرار گرفته اند، راه اندازی شده است و همکاران ما در سازمان بهزیستی به افرادی که با این خط تماس می گیرند و دچار مشکل هستند کمک کرده و به آنها خدمات ارائه می دهند.

وی با اشاره به اینکه توسعه مراکز ثابت اورژانس اجتماعی و شناسایی خلاء ها و کمبودها در برنامه های سال جاری قرار دارد، گفت: چنانچه کودک آزاری و یا همسرآزاری رخ دهد، و با شماره ۱۲۳تماس گرفته شودکارشناسان اورژانس اجتماعی به محل اعزام می شوند و تا جایی که بتوانند موضوع را حل و فصل می کنند اما در صورت نیاز و وقوع محرز آزار، با حکم قضائی ورود پیدا می کنند.

وی افزود: در سال گذشته دو میلیارد و سیصدمیلیون تومان از اعتبارات معاونت رفاه اجتماعی وزارت رفاه به اورژانسهای اجتماعی کشور پرداخت شده است و توجه به آیین نامه فوریت های اجتماعی و پیگیری مسئولیت های سازمان ها در وظایف محوله را با جدیت در سال جاری دنبال می کنیم.

مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اجتماعی گفت اعضای ستاد فوریتهای اجتماعی: وزارت رفاه، سازمان بهزیستی، وزارت ارتباطات، وزارت بهداشت، دادگستری، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و سازمان صدا و سیما هستند که برای هر کدام وظایف خاصی پیش بینی شده و در جلساتی که امسال برگزار می شود، حضور خواهند داشت.

وی گفت: به تمام ادارات کل تعاون و کار در استان ها نامه زده ایم به طوری که توسعه اورژانس اجتماعی و رفع مشکلات متقاضیان را در دستور کار قرار دهند و تمامی اعضای این ستاد نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در جلسات آتی ارائه می دهند.

تشکیل جلسات برای رفع مشکلات کودکان زباله گرد

پرنده به موضوع کودکان کار و زباله گرد اشاره کرد و گفت: تاکنون ۴ جلسه به منظور رسیدگی به وضعیت این کودکان تشکیل شده و در این جلسات سعی شده به مشکلات آنها ریشه ای توجه شود.

مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: در هر کشوری اشتغال کودکان زیر ۱۸ سال ممنوع است و در کشور ما نیز کار از کمتر از ۱۵سالکی ممنوع وافراد

پپ۱۵ تا ۱۸ سال کارگر نوجوان شناخته می شوند و اشتغال ان در شرایط سخت و زیان اور ممنوع است،و نباید درساعات شب و یا مشاغل سخت مشغول به کار باشند.

وی گفت: زباله گردی از جمله مشاغل سخت و زیان آور است وبکارگیری افرادنوجوان و کودکان اکیدا ممنوع است، به همین دلیل در جلساتی برگزار شده که شهرداری، بهزیستی، وسایر سازمانهای مرتبط… حضور داشتند، تصمیم گرفته شد که شهرداری به پیمانکاران خود اعلام کند که با افراد دارای صلاحیت قرارداد ببندد و ازنوجوان زیر۱۸سال و بویژه کودکان زیر ۱۵ سال در زباله گردی و تفکیک زباله استفاده نکند.

پرنده گفت:بررسی ها نشان می دهد کودکان کار یا برای پیمانکاران شهرداری یا پیمانکاران واسط و یا در کارگاهای اطراف تهران در تفکیک زباله بکارگیری شده اند لذا جلساتی گذاشتیم تا تدابیر لازم در این خصوص جهت پیشگیری از کار کودکان در زباله گردی بعمل آید .

وی افزود: از طرفی کمیته حمایت اجتماعی مسولیت شناسایی و حمایت معیشتی از آندسته از کودکان که به علت نیاز معیشتی مجبور به کارهستند رسیدگی شود همچنین با کارفرمایانی که از کودکان در زباله گردی استفاده می کنند برخورد شود و فرصت شغلی در اختیار افراد بزرگ سال خانواده قرار گیرد که البته تشکل های غیر دولتی در این خصوص به خوبی عمل کرده اند.

دستگاههای حمایتی و مسئول ورود می کنند

مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: ما به دنبال این هستیم که علت کار این کودکان را بفهمیم که آیا به خاطر فقر است و یا اینکه سرپرست خانواده ندارند و در این صورت با نظارت های انجام شده باید دستگاه های حمایتی وارد عمل و پوشش آنها را به عهده گیرند و همچنین از کودکانی که به اجبار به این شغل روی آورده و استثمار می شوند باید حمایت های لازم انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه ۷۰ تا ۷۵ درصد زباله گردها اتباع خارجی هستند، گفت: در این خصوص با وزارت کشور پیگیریهای داشته ایم واز آنها خواسته ایم تا ورود کنند به این موضوع و با توجه به اینکه افراد غیر ایرانی نمیتوانند مورد حمایت منابع دولتی قرارگیرند باید اقداماتی انجام دهیم تا آنها نیز مشکلاتشان حل شود و همچنین از وزارت بهداشت نیز خواسته ایم تا در خصوص رفع مشکلات بهداشتی، بیماری ها و سلامت آنها وارد عمل شود.

کد خبر 4332551
مهناز قربانی مقانکی

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید