امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 439055 |
تاریخ انتشار : 05 خرداد 1400 - 16:35 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر در حالی که ابتلای بیماران کوویدـ ۱۹ به قارچ سیاه و سفید در هند همچنان رو به افزایش است اکنون موردی از ابتلا به قارچ زرد هم در ایالت اوتار پرادش گزارش شده است. به گزارش صلح خبر، این مورد در بیمارستانی واقع در بخش قاضی‌آباد این ایالت و در […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

در حالی که ابتلای بیماران کوویدـ ۱۹ به قارچ سیاه و سفید در هند همچنان رو به افزایش است اکنون موردی از ابتلا به قارچ زرد هم در ایالت اوتار پرادش گزارش شده است.

به گزارش صلح خبر، این مورد در بیمارستانی واقع در بخش قاضی‌آباد این ایالت و در همسایگی شهر دهلی مشاهده شده است.

دکتر بی‌پی تیاگی، متخصص گوش و حلق و بینی، می‌گوید، مرد ۴۵ ساله‌ای به قارچ‌های سیاه، سفید و زرد مبتلا شده‌ است.

او در مصاحبه با خبرگزاری ای‌ان‌آی گفت: عموما خزندگان به قارچ زرد مبتلا می‌شوند و این نخستین‌بار است که می‌بینم انسان هم به این قارچ مبتلا شده است.

وی گفت: ابتلا به این قارچ را با داروی آمفوتریسین ب می‌توان درمان کرد ولی درمان آن بیشتر از درمان قارچ سیاه و سفید طول می‌کشد.

به گفته، دکتر تیاگی بروز رخوت در بدن و کاهش اشتها از جمله علامت‌های ابتلا به قارچ زرد است.

پسر این بیمار هم در مصاحبه با خبرگزاری ای‌ان‌آی گفت که پدرش تحت درمان کوویدـ ۱۹ و رو به بهبود بود.

او گفت در دو روز گذشته چشمان پدرش شروع کرد به تورم و ناگهان بسته شد و دچار خون‌ریزی بینی نیز شده است.

این در حالی است که هند با افزایش ابتلای بیماران کوویدـ ۱۹ به قارچ سیاه دست‌وپنجه نرم می‌کند و دچار کمبود آمفوتریسین ب است. وزارت بهداشت هند روز دوشنبه (۲۴ مه) اعلام کرد تاکنون ۵ هزار ۴۲۴ مورد ابتلا به قارچ سیاه (ﻣﻮﻛﻮﺭﻣﺎﻳﻜﻮﺯﻳﺲ) در این کشور گزارش داده شده است.

به گفته هارش وردهان، وزیر بهداشت هند، از این ۵ هزار ۴۲۴ مورد ۴ هزار و ۵۶۶ بیمار دارای سابقه ابتلا به کوویدـ۱۹ هستند. مقام‌های بهداشت هم می‌گویند در تلاش‌اند تا کمبود داروی ضدقارچ را برطرف کنند.

ﻣﻮﻛﻮﺭﻣﺎﻳﻜﻮﺯﻳﺲ نوعی بیماری قارچی است که گروهی از قارچ‌های معلق در هوا به نام «موکورمایستس» پدید می‌آورند. این قارچ همین که از طریق تنفس وارد بدن شود حفره‌های سینوسی، شش‌ها و حفره‌های قفسه سینه بیمار را آلوده می‌کند.

به گفته وزارت بهداشت هندوستان مبتلایان به بیماری قند یا ضعف دستگاه ایمنی و از جمله کسانی که به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ تحت درمان استروئید قرار گرفته‌اند بیشتر در معرض خطر ابتلا به ﻣﻮﻛﻮﺭﻣﺎﻳﻜﻮﺯﻳﺲ قرار دارند.

به گزارش ایندیپندنت، در ضمن مواردی از ابتلا به قارچ سفید را هم در ایالت‌های بیهار و مادیا پرادش هندوستان نیز گزارش داده‌اند. به گفته پزشکان این بیماری قارچی نیز به علت کاهش ایمنی بدن یا تماس با اشیای آلوده به قارچ رخ می‌دهد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید