به گزارش صلح خبر، اداره اخبار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران امروز (۱۰دی) ۵۶ خبر را روی خروجی خود منتشر کرده است که مهمترین آنها به همراه لینک در زیر آمده و با کلیک روی هر تیتر، متن کامل خبر قابل دسترسی است:
آییننامه جدید انتخاب شهرداران بازنگری شود/از دخالت در مسئولیتهای شورا دست بردارید
حجت نظری – عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران – به تغییر آییننامه انتخاب شهرداران از سوی هیات وزیران واکنش نشان داد ودرباره تغییر آییننامه اجرایی شرایط احراز سمت شهردار که با پیشنهاد وزارت کشور به هیات وزیران انجام شده است، اظهارکرد: شورا یکی از راههای تسهیل دستیابی به مردمسالاری است که قانون مربوط به آن نیز در میان بسیاری از قوانین کشور، جزو قوانین مترقی محسوب میشود اما متاسفانه در این میان برخی از مسئولان نهتنها توجهی به این جایگاه ندارند بلکه خواسته یا ناخواسته آن را تضعیف هم میکنند.
توضیحات شهرداری در مورد تخریب بنای قاجاری “فرد شیشه”
علی محمد سعادتی – شهردار منطقه ۱۲- در مورد تخریب بنگاه فرد شیشه توضیحاتی را ارائه کرد ودرباره آخرین وضعیت تخریب بنگاه فردشیشه با بیان اینکه مأموران شهرداری منطقه ۱۲ بنگاه فرد شیشه را در زمره ساختمانهای پر خطر شناسایی کرده بودند، گفت: از سال ۹۵ اخطارهای متعددی به مالک این بنگاه داده شده بود.
بودجه “بیماران خاص” کاهش یافت
دکتر مهدی شادنوش – رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت – ضمن انتقاد از کاهش اعتبار ردیف بودجهای بیماران خاص در لایحه بودجه سال ۹۸ گفت: کاهش اعتبارات مربوط به بیماران خاص در بودجه سال ۹۸ یک زنگ خطر است زیرا هزینهها افزایش یافته است و مشکلات ارزی در کشور وجود دارد.
خبرهای خداحافظی وزیر، استنباط رسانهای است
دکتر عباس زارعنژاد – مشاور وزیر بهداشت – درواکنش به حواشی مطرح درباره استعفا و خداحافظی وزیر بهداشت، گفت: مباحث مطرح مبنی بر خداحافظی وزیر، استنباط رسانهای است.
۴ عامل موثر در بروز “گُر گرفتگی”
«گُرگرفتگی» یکی از شایعترین علائمی است که زنان در دوره یائسگی و پیش از آن تجربه میکنند. هرچند به گفته متخصصان، یائسگی تنها عامل موثر در بروز گُرگرفتگی نیست.
واریز مبلغ «بسته حمایتی» به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی
۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته و مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی که حقوق زیر ۳ میلیون تومان میگیرند مشمول دریافت بستههای حمایتی نقدی به ارزش ۲۰۰ هزار تومان هستند. طبق گفته محمد حسن زدا – سرپرست سازمان تامین اجتماعی – دریافت کنندگان بسته حمایتی سه گروه شامل بازنشستگان، از کار افتادگان و بازماندگان هستند که عملیات واریز این مبالغ برای آنها از شب گذشته شروع شده است و تا پایان امروز به اتمام میرسد.
ابتکار: اگر ۱۳ سال برای «ازدواج» خوب است، پس برای رأی دادن هم خوب است
معصومه ابتکار- معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده – در خصوص رد لایحه مربوط به کودک همسری در کمیسیون قضایی مجلس گفت: اگر سن ۱۳ سال برای ازدواج خوب است پس همه قوانین دیگر هم روی همین سن آورده شود تا کودکان ۱۳ ساله بتوانند رای دهند، گواهینامه بگیرند و درخواست طلاق دهند.
مدرسه پادگان نیست
سید محمد بطحائی – وزیر آموزش و پرورش – با بیان اینکه متاسفانه گاهی اوقات با رفتارهای سختگیرانه، تمام احساسات کودکانه را در وجود دانشآموزانمان میکشیم، اظهارکرد: هیچ کجای دنیا این کار را نمیکنند. مدرسه که پادگان نیست.
پرداخت «کمک هزینه مهدکودک» فرهنگیان / سرانه غذایی ۳۵۰۰ تومانی دانشآموزان مدارس شبانهروزی!
علی الهیار ترکمن – معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش – بودجه این وزارتخانه در لایحه بودجه سال ۹۸ را تشریح کرد و گفت:۸۰۰ میلیارد تومان برای توسعه آموزش در مناطق محروم اختصاص یافته است. سرانه غذایی دانش آموزان شبانهروزی کماکان پایین است و روزانه ۳۵۰۰ تومان پرداخت میکنیم درحالی که برای دانشجویان ۱۶ هزار تومان است.
انتقاد محیط زیست تهران از واحدهایی که قانون هوای پاک را دور میزنند
محمدحسین بازگیر- رئیس اداره محیط زیست شهر تهران – با اشاره به اینکه برخی واحدهای صنعتی و خدماتی قانون ۱۰ درصد فضای سبز را رعایت نمیکنند، گفت: سال گذشته بیش از ۳۹۰ واحد در اینباره اخطاریه دریافت کردند.
وی با انتقاد از اینکه برخی از واحدهای صنعتی و خدماتی استان تهران به ماده ۱۵ قانون هوای پاک عمل نمیکنند، اظهار کرد: بر اساس این ماده، شهرکها، مراکز و واحدهای صنعتی و تولیدی مکلف هستند که برحسب اقلیم حداقل ۱۰ درصد از فضای تخصیص داده شده جهت احداث واحد مربوطه را به ایجاد فضای سبز مشجر و غرس درختان مناسب منطقه اختصاص دهند همچنین بهرهبرداری از این واحدها مشروط به رعایت این ماده و تأیید آن از سوی سازمان حفاظت محیط زیست است.
این پویش دعوتنامه نمیخواهد
امروزه دوچرخهسواری مسئولان با هدف فرهنگسازی در کشورهای پیشرفته دنیا رایج است و بارها تصاویری از دوچرخهسواری مقامات عالیرتبه این کشورها را دیده و با خود فکر کردهایم چرا در سرزمین ما ایران که تقریبا همه کلانشهرهای آن با معضل کشنده آلودگی هوا درگیر هستند، به جز موارد انگشتشمار، مدیر و مسئولی را نمییابیم که حاضر شود خودروی خود را کنار بگذارد و گاه از دوچرخه و وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کند؟
نکته تأسفبار این است که بارها همین مسئولان و مدیران، شهروندان را از استفاده از خودروی تکسرنشین بر حذر داشته و توصیه کردهاند که مردم باید حداقل در روزهای اوج ترافیک یا در روزهای ناسالم از نظر آلودگی هوا، از آوردن خودروی شخصی خودداری کنند اما کدام یک از این مدیران ارشادکننده و هشداردهنده را سوار بر دوچرخه میبینیم؟
ارایه گزارش پلیس به مقام قضایی درباره حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد/ عمدیبودن حادثه منتفی است
سردار رحیمی فرمانده انتظامی تهران – فرمانده انتظامی تهران بزرگ – با اعلام ارایه نظر و گزارش پلیس درباره حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد به مقام قضایی، گفت: عمدی در این قضیه نبوده و بیشتر بیتوجهی و سهل انگاری در این موضوع دخیل بوده است.
اینجا کسی دلش آرام نمیگیرد
خط طوسی رنگ کف بیمارستان امام خمینی(ره) که به انتها برسد، خودنمایی تابلوی بخش مراقبت های ویژه پررنگ تر می شود، بخشی که شش روزی است میزبان چند مهمان ناخوانده شده است که تمام کارشان شده دعا و زاری.
به گزارش صلح خبر پنج خبر پر بازدید سرویس اجتماعی صلح خبر به شرح زیر است:
مدرسه پادگان نیست
بودجه “بیماران خاص” کاهش یافت
اینجا کسی دلش آرام نمیگیرد
واریز مبلغ «بسته حمایتی» به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی
ورود سامانه بارشی جدید به ایران از چهارشنبه
انتهای پیام