امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 263132 |
تاریخ انتشار : 18 اسفند 1397 - 22:52 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش تهیه شیرینی رسپیری (نسکافه‌ای) مرحله به مرحله وب‌سایت ستاره: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید، پخت انواع شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز است. شیرینی‌های نوروز بسیار متنوع هستند و در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف و عمدتا در سایز کوچک تهیه می‌شوند. معمولا در پخت این شیرینی‌ها که […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش تهیه شیرینی رسپیری (نسکافه‌ای) مرحله به مرحله

وب‌سایت ستاره: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید، پخت انواع شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز است. شیرینی‌های نوروز بسیار متنوع هستند و در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف و عمدتا در سایز کوچک تهیه می‌شوند. معمولا در پخت این شیرینی‌ها که اغلب از نوع خشک هستند از کره استفاده می‌شود و به همین دلیل کالری بالایی دارند و باید در خوردن آن‌ها احتیاط کرد. این بار نوبت یکی دیگر از این خوشمزه‌هاست که نسبت به بقیه شیرینی کم‌تری دارد و موقع پخت، تمام خانه شما عطر بی‌نظیر نسکافه خواهد داشت. با آموزش طرز تهیه شیرینی نسکافه خانگی با ما  همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای

  • آرد: ۱۲۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • پودر قند: ۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • نسکافه: ۳/۴ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ قاشق غذاخوری
  • گردوی خردشده: ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

آموزش تهیه شیرینی رسپیری (نسکافه‌ای) مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای

۱. برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای ابتدا باید کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند کاملا مخلوط کنید. (حدود ۵ دقیقه با همزن)

۲. زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر با همزن بزنید.

۳. نسکافه را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و آن را به همراه گردوی خردشده به مواد قبلی اضافه کنید.

۴. از این مرحله به بعد به همزن برقی نیازی نیست و باید با لیسک مواد را باهم مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کنید و کم‌کم به مواد قبلی اضافه کنید.

۵. حالا لیسک را هم کنار گذاشته و به آرامی با دست مواد را مخلوط کنید. ورزدادن ملایم خمیر شیرینی را تا جایی ادامه دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد، اما مواظب باشید بیش از اندازه نیز ورز ندهید.

۶. خمیر آماده‌شده را داخل کیسه فریزر قرار داده و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

۷. بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و فر را روشن کنید تا حسابی داغ شود. با استفاده از وردنه، خمیر را روی سطح کار باز کنید و قالب بزنید.

۸. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی آن را چرب کنید و خمیر‌های قالب‌زده را داخل سینی فر، روی کاغذ روغنی بچینید.

۹. در صورت تمایل روی شیرینی‌ها یک عد خلال پسته یا یک عدد شکلات چیپسی قرار دهید و سینی را به مدت حدود ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر، در طبقه بالا قرار دهید.

۱۰. بعد از ۱۰ دقیقه، شیرینی‌ها را چک کنید. اگر رنگ دور شیرینی‌ها تغییر کرده بود یعنی پخته و آماده بیرون آمدن هستند. وقتی مدت زمان پخت به پایان رسید، سینی را از فر خارج کنید، اما به شیرینی‌ها دست نزنید تا کاملا خنک شوند. بعد کاغذ روغنی را تکان داده و شیرینی‌ها را جدا کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید.

۱۱. به همین راحتی و به همین خوشمزگی شما حدود ۲۵ عدد شیرینی نسکافه‌ای خوشمزه خانگی دارید. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده و این شیرینی خوشمزه و کم شیرین را تهیه کرده و با شیرینی خانگی از مهمانان نوروزی خود پذیرایی کنید. نوش جان.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید