به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، اصغر محمدی فاضل در نشست تخصصی بررسی موانع و راهکارهای اشتغال دانش آموختگان محیط زیست با اشاره به اینکه آمار منتشر شده در مورد تعداد بیکاران حوزه محیط زیست کشور دچار اشکالاتی است گفت: این آمار جای نقد و ایراد دارد. واقعیت این است که […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، اصغر محمدی فاضل در نشست تخصصی بررسی موانع و راهکارهای اشتغال دانش آموختگان محیط زیست با اشاره به اینکه آمار منتشر شده در مورد تعداد بیکاران حوزه محیط زیست کشور دچار اشکالاتی است گفت: این آمار جای نقد و ایراد دارد. واقعیت این است که آمار مطرح شده و تحلیل های برآمده از آن تنها از محتوای یک پایان نامه استخراج شده است در حالیکه این آمار زیر سوال است.
وی با بیان اینکه در آمار منتشر شده در مورد تعداد بیکاران حوزه محیط زیست بزرگنماییهایی وجود دارد اظهار کرد: تنها دو دهم درصد از کل دانش آموختگان محیط زیست بیکار هستند. بنابراین به کل تحلیلهای ارائه شده در این زمینه ایراد دارم.
رئیس انستیتو علوم و فناوریهای محیط زیست اکو با اشاره به اینکه برداشتن ظرفیت از رشته محیط زیست یک تصمیم احساسی بوده است که نتایج منفی را به دنبال داشته گفت: نمیتوانیم تربیت، فرهنگ و هنجارهای کشور را طی دو سال تغییر دهیم و نمیتوانیم این هنجارها را در موارد مختلف نادیده بگیریم. فرهنگ و تربیت کشور اجازه فعالیت خانمها در برخی از مشاغل را نمیدهد بنابراین برداشتن ظرفیت از رشته محیط زیست مشکلاتی را در این زمینه ایجاد کرد که این موضوع باید مورد آسیبشناسی قرار گیرد.
فاضل با بیان اینکه وضعیت بیکاری فارغ التحصیلان محیط زیست کشور برآمده از وضعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کل کشور است گفت: نمیتوان بدون در نظر داشتن پهنه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، وضعیت بیکاری در حوزه دانش آموختگان محیط زیست را تحلیل کنیم.
وی در ادامه با مقایسه وضعیت بیکاری در ایران و کشورهای ترکیه و مالزی اظهار کرد: وضعیت بیکاری کشور ما و ترکیه یک شرایط معکوس دارد، در سالهایی که وضعیت بیکاری ما افزایش پیدا کرده وضعیت بیکاری ترکیه کاهش پیدا کرده است. وضعیت کنونی بیکاری محیط زیست متاثر از وضعیت کلی کشور است. پیش بینی میشود که طی دو سال آینده شرایط بیکاری محیط زیست نه خیلی بدتر و نه خیلی بهتر باشد.
رئیس انستیتو علوم و فناوریهای محیط زیست اکو افزود: وضعیت اقتصادی و بیکاری کشور ما در قیاس با مالزی تفاوت چندانی ندارد اما بیکاران تحصیل کرده محیط زیست در مالزی 2 درصد ولی در ایران دو دهم درصد هستند. بنابراین در این زمینه در مقیاس بین المللی خیلی وضعیت بدی نداریم.
فاضل در ادامه از سپردن کارهای تخصصی به افراد غیر متخصص در کشور و گرفتن تعداد زیادی دانشجو در برخی رشتهها انتقاد کرد و گفت: به طور کلی بررسی موانع و راهکارهای اشتغال دانش آموختگان گام مهم و لازمی است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.