امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 285748 |
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1398 - 10:51 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه نوع مواد مصرفی شایع در میان دانش آموزان، “گل” است گفت: آمار اعتیاد در جمعیت دانش آموزی ۲.۱ درصد است و افزایش پیدا نکرده است. به گزارش صلح خبر، سردار اسکندر مومنی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه نوع مواد مصرفی شایع در میان دانش آموزان، “گل” است گفت: آمار اعتیاد در جمعیت دانش آموزی ۲.۱ درصد است و افزایش پیدا نکرده است.

به گزارش صلح خبر، سردار اسکندر مومنی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در آستانه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به پرسش صلح خبر درباره وضعیت اعتیاد در جمعیت دانش آموزی و برنامه‌های پایش و کاهش عرضه در اطراف مدارس اظهار کرد: حتما باید پایش‌های مجدد در این زمینه صورت بگیرد، چون جمعیت دانش آموزی ثابت نیست و هر ساله تعدادی فارغ التحصیل می‌شوند و باید این پایش‌ها بروز رسانی شوند.

وی افزود: آمار اعتیاد در جمعیت دانش آموزی ۲.۱ درصد است و افزایش نیافته است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره شایع‌ترین ماده مصرفی در میان دانش آموزان گفت: متاسفانه قاچاقچیان بسته‌های جدید و رنگین را با تبلیغات گسترده تبلیغ می کنند و طبیعی است که هدف آنها نوجوانان هستندو قاچاقچیان با تاکید بر بی ضرر بودن اینکار را شروع می‌کنند.

مومنی ادامه داد: نوع مواد مصرفی شایع در میان دانش آموزان، “گل” است که آگاه سازی درباره آن بهتر شده است. قبلا می‌گفتند منشاء گیاهی دارد و ضرر ندارد، در حالی که قدرت توهم زایی آن بیشتر است، اما اکنون روند با آگاه سازی متوقف شده است.

وی درباره پاکسازی تا شعاع چندصد متری مدارس نیز گفت: مراقبت در اطراف مدارس از اولویت های دستگاه‌های مقابله ای است. اقدامات در شعاع چندصدمتری مدارس انجام و تقویت و تشدید شده است، به گونه‌ای که کشفیات در اطراف مدارس در دو ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵۴ درصد رشد داشته است.

مومنی همچنین درباره ورود مفاهیم پیشگیرانه اعتیاد به محتوای درسی گفت: تفاهم همه جانبه با آموزش و پرورش در حوزه پیشگیری داریم که این مورد نیز در این تفاهم نامه مورد توجه است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید