به گزارش صلح خبر، پیش از بازیهای المپیک ریو انواع و اقسام اسپانسرها از فروشگاه و بیمه گرفته تا یک شرکت تولید کفش تفاهم نامه هایی را با کمیته ملی المپیک به امضا رساندند و هر کدام در مراسم عقد تفاهم نامه ها، در مقابل رسانه ها و البته دوربین ها وعده های رنگارنگی را به مدال آوران المپیک دادند که البته شاید الان فقط خاطره برخی از این وعده ها در یادها مانده باشد.
یکی از این وعده های دهان پر کن، اهدای یک جفت کفش طلا به طلایی های المپیک ریو بود که البته این مسئله در حد همان وعده باقی ماند چراکه بعد از المپیک هیچ خبری از کفش طلا نشد و البته آن اسپانسر استفاده تبلیغاتی بسیاری از این قرارداد کرد.
پس از بازی های المپیک ریو که تب و تاب مدال ها خوابید برخی از این اسپانسر ها سر حرفهای خود ماندند اما برخی دیگر اصلا به خودشان نیاوردند که چه گفته اند و چه تفام نامه ای را امضا کرده اند. فقط در بحبوحه المپیک آمدند و با مطرح کردن نام خود استفاده تبلیغاتی لازم را بردند اما پس از آن دیگر هیچ مسئولیتی را قبول نکردند.
اکنون سه سال از آن روزها میگذرد و یک سال دیگر نیز المپیک ۲۰۲۰ را خواهیم داشت. قطعا در شرایطی که کمیته ملی المپیک به دنبال حامیان مالی است، سر و کله برخی از این اسپانسرها که البته بعضیهایشان بدقول هستند، پیدا می شود تا از فضای المپیکی موجود استفاده لازم را ببرند. اما این انتظار هست کمیته ملی المپیک از دوره قبل درس بگیرد و شرایطی را رقم بزند که در این میان سودش دوطرفه باشد نه فقط به نفع اسپانسرها و تضامین لازم را برای عقد تفاهم نامه از آنها بگیرد.
کیکاووس سعیدی سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک در گفتگو با صلح خبر در پاسخ به این پرسش که در جذب حامیان مالی کمیته ملی المپیک حواسش هست اتفاقات المپیک ریو تکرار نشود و اگر وعده ای داده می شود عملی هم شود، تصریح کرد: کمیسیون بازاریابی کمیته ملی المپیک جلسات متعددی را برگزار کرده و شرایط احراز حامیان مالی را مشخص کرده است. همچنین شرایط مزایده هم اعلام شده است و طبق شرایط اسپانسرها مشخص میشوند. در این مورد حتما چارچوب ها و التزامات قانونی رعایت خواهد شد.
انتهای پیام