امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 165715 |
تاریخ انتشار : 30 تیر 1396 - 0:33 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر کباب خوب‌پخت چه رنگی دارد؟ چه کنیم دل‌پیچه نگیریم اجتماع > سفر – همشهری آنلاین:مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: با توجه به فصل گرما و سفرهای تابستانی رعایت چند نکته ساده در خصوص مصرف مواد غذایی می‌تواند سفر لذتبخشی را برای شما ایجاد کند، همچنین در رستورانها سبزی‌خوردن و سالاد […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

کباب خوب‌پخت چه رنگی دارد؟

چه کنیم دل‌پیچه نگیریم

اجتماع > سفر – همشهری آنلاین:
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: با توجه به فصل گرما و سفرهای تابستانی رعایت چند نکته ساده در خصوص مصرف مواد غذایی می‌تواند سفر لذتبخشی را برای شما ایجاد کند، همچنین در رستورانها سبزی‌خوردن و سالاد سفارش ندهید و ماست میل کنید.

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، زهرا عبداللهی با بیان اینکه تابستان فصل داغ مسافرت است، اظهار کرد: توجه به تغذیه و مواد غذایی مصرفی در سفر بسیار مهم است و با رعایت چند نکته ساده می‌توان از سفر خود بیشترین لذت را برد.

وی ادامه داد: یکی از مواد غذایی مهم و حساس آب مصرفی است. از آب چشمه، نهر و رودخانه برای آشامیدن استفاده نکنید. همیشه آب‌های بطری بسته‌بندی‌شده همراه داشته باشید و باقی‌مانده آب بطری‌ها را پشت شیشه و زیر تابش نور خورشید قرار ندهید. اگر از سلامت آب در جایی بی‌اطلاعید، آن را بجوشانید و بعد مصرف کنید.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص مصرف غذا در طول سفر افزود: اگر مجبور شدید در رستوران غذا میل کنید رستورانی را انتخاب کنید که ظاهر رستوران، وضعیت کارکنان آن و شرایط بهداشتی محیط مناسب، و کارکنان آن کارت بهداشتی معتبر داشته باشند.

عبداللهی همچنین گفت: در صورت مصرف مواد غذایی کنسروی قبل از مصرف حتماً 20 دقیقه بجوشانید و از مصرف کنسروهای بادکرده یا زنگ‌زده جداً خودداری کنید. توصیه می‌شود به‌جای سالاد و سبزی خوردن در رستورانها که احتمال آلودگی آن زیاد است، ماست بخورید. یک راه ساده و مطمئن آن است که از منزل با خود گوجه‌فرنگی و خیار و لیموترش شسته‌شده همراه داشته باشید و در رستوران کنار غذایی که سفارش می‌دهید، از گوجه‌فرنگی و خیار خردشده که همراه خود دارید استفاده کنید.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه کرد: غذاهایی را که با خود به سفر می‌برید نیم‌پز نکنید، یا از همان اول غذا را کامل بپزید یا اینکه در مقصد اقدام به پخت آن کنید. غذاهایی مثل کتلت و کوکو یا تخم‌مرغ پخته برای سفر مناسب هستند و غذاهایی مثل الویه و کباب کوبیده، کالباس و سوسیس بسیار حساس و فسادپذیر هستند. غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنید، نباید آبکی باشد. غذاهای آبکی مثل انواع خورش‌ها، سریعتر فاسد می‌شوند چون میکروبها و باکتریها در فضای مایع، محیط مناسبتری برای رشد و تکثیر دارند. غذایی را که برای سفر آماده می‌کنید با توجه به فصل گرما در طول راه کاملاً خنک نگه‌دارید.

عبداللهی با اشاره به اینکه به‌جای نوشابه‌های گازدار، همراه با غذا دوغ کم‌نمک و بدون گاز سفارش دهید، در خصوص مصرف تنقلات در سفر اظهار داشت: در طول راه، به‌عنوان تنقلات، مقداری آجیل مثل نخودچی، کشمش، خرما، انجیر خشک، گردو، بادام، پسته و فندق کم‌نمک و یا تخمه‌های کم‌نمک به‌همراه داشته باشید. این تنقلات بسیار سالمتر وکم‌ضررتر از چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار هستند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بسیاری از افراد مایلند در طول مسیر، بساط پختن کباب و جوجه‌کباب برپا کنند که غذای سالم، مطبوع و باکیفیتی خورده باشند، توصیه کرد: باید توجه داشت که گوشت و مرغ را از منزل در ظرف یخ گذاشته و دقت کنید در طول راه و قبل از کباب کردن، کاملاً سرد نگهداری شود. از گوشت‌هایی که در هوای آزاد آویزان شده و به فروش می‌رسند استفاده نکنید.

عبداللهی خاطرنشان کرد: انواع میکروب‌ها و تخم انگل‌ها با مصرف این گوشتها که ممکن است خوب هم پخته نشوند، به بدن منتقل می‌شود. در موقع تهیه کباب و جوجه‌کباب، مواظب باشید که تمام قسمت‌های آن و به‌خصوص داخل آن کاملاً حرارت دیده و به‌خوبی پخته شود تا در صورت وجود آلودگی احتمالی، با پختن از بین برود. کبابی که خوب پخته شده باشد، قهوه‌ای‌رنگ است و اگر قسمت داخل کباب هنوز قرمزرنگ است، به این معنی است که پخته نشده و آلودگی احتمالی آن از بین نرفته است که نتیجه‌اش مسمومیت غذایی همراه با اسهال، استفراغ، دل‌درد و دل‌پیچه خواهد بود.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار RSS برای ما ارسال نمایید.

خبریار RSS

قوانین خبریار RSS

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار RSS، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید