امروز: دوشنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 1 ذو القعدة 1446 | 2025-04-28
کد خبر: 259039 |
تاریخ انتشار : 02 اسفند 1397 - 16:42 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر علی داوودی معتقد است برترین آثار تاریخی شاعران در دوره نوجوانی و جوانی سروده شده و این دوران بهترین زمان برای کسب تجربه محسوب می‌شود. به گزارش به نقل از اداره‌ کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این شاعر و مدیر دفتر شعر حوزه هنری در اولین کارگاه […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

علی داوودی معتقد است برترین آثار تاریخی شاعران در دوره نوجوانی و جوانی سروده شده و این دوران بهترین زمان برای کسب تجربه محسوب می‌شود.

به گزارش به نقل از اداره‌ کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این شاعر و مدیر دفتر شعر حوزه هنری در اولین کارگاه نقد شعر نوجوانان که هم‌زمان با مهرواره شعر آفرینش در حوزه هنری تهران برگزار شد با بیان این مطلب خطاب به نوجوانان شاعر توصیه کرد: تلاش کنید همواره در انجمن‌های ادبی مشارکت کنید.

داوودی ادامه داد: با حضور در انجمن‌های ادبی شما تنها شعر یاد نمی‌گیرید بلکه از تجربه، ادب و سلوک بزرگان این عرصه بهره‌مند می‌شوید و از تعامل و کنار هم‌  بودن نکته‌های زیادی فرامی‌گیرید.

او با بیان این‌که امروز غلبه شعر با قالب کلاسیک است افزود: تلاش کنید آثار همه دوره‌های تاریخی را بخوانید و با پشتوانه‌ ادبیات کهن به این میدان پا بگذارید.

مدیر دفتر شعر حوزه هنری با اشاره به این که در شعر دو دسته‌بندی کلاسیک و نوگرایی وجود دارد یادآور شد: آثار معاصر مجموعه‌ای از تمام قالب‌های شعری است و در واقع شعر مانند زندگی امروز ما که هر گوشه آن هم سنت و هم نوگرایی به چشم می‌خورد تلفیقی از این دوست.

او اضافه کرد: شعر نو و شعر سپید بهانه‌ای برای مواجهه با جهان است و شاعر برای سرودن این گونه‌های شعری به دنبال مولفه‌های تازه می‌رود.

داوودی در ادامه خطاب به نوجوانان شاعر خاطرنشان کرد: تقلید از شاعران دیگر بخشی از شاعری است اما زمانی که شعری را می‌سراییم اول از همه باید خودمان بدانیم چه می‌گوییم.

او همچنین نقش جغرافیای محلی زندگی شاعران را در انتخاب قالب شعری آن‌ها موثر دانست و گفت: به عنوان مثال شاعرانی که در شهرهای مرزی کشور زندگی می‌کنند به‌خاطر ارتباط‌هایی که ممکن است با همسایگان کشور داشته باشند انتخاب قالب‌های شعری‌شان با شاعران نواحی مرکزی ایران متفاوت است.

این شاعر و طنزپرداز در ادامه اظهار کرد: توصیه می‌کنم به سمت جسارت‌ها بروید و خود تازه‌تان را در شعرتان بروز دهید و در چهاردیواری شعر کلاسیک محصور نشوید.

در ادامه این نشست شاعران نوجوان پسر عضو انجمن‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به خوانش آثار خود پرداختند و کارشناسان این شعرها را نقد و بررسی کردند.

اولین نشست کارگاه نقد مهرواره شعر آفرینش با حضور مهدی مردانی، حسین تولایی، انسیه موسویان و نزدیک به ۲۰ نوجوان شاعر عصر روز اول اسفند ۱۳۹۷ در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد.  

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید