امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 295854 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1398 - 2:00 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به «تاثیر سیاست خارجه در کاهش نرخ دلار» گفت: منهای بعضی از اقدامات مثبت بانک مرکزی، شاخص‌های اقتصادی ما جهت مثبتی ندارد که بگوییم کاهش نرخ ارز تحت تاثیر آن است. می‌توان گفت که بعضی شفاف‌سازی‌ها، حباب‌ها را از بین برده‌اند. علی ابراهیمی […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به «تاثیر سیاست خارجه در کاهش نرخ دلار» گفت: منهای بعضی از اقدامات مثبت بانک مرکزی، شاخص‌های اقتصادی ما جهت مثبتی ندارد که بگوییم کاهش نرخ ارز تحت تاثیر آن است. می‌توان گفت که بعضی شفاف‌سازی‌ها، حباب‌ها را از بین برده‌اند.

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با صلح خبر با اشاره به کاهش نرخ ارز و ورود آن به کانال ۱۱ هزار تومان اظهار کرد: چسبندگی قیمت‌ها در شرایط تورمی در کشور ما بسیار بالا است. زمانی که قیمت دلار بالا می‌رود، سکه، خودرو و مسکن هم بالا می‌رود ولی وقتی قیمت ارز کاهش پیدا می‌کند، قیمت سایر کالاها کم نمی‌شود. گویی کاهش قیمت ارز اثر دراز مدت‌تری بر بازار دارد. البته این چسبندگی به باور مردم نیز برمی‌گردد. مردم ما برخی کاهش‌ها را به طور جدی باور نمی‌کنند.

نماینده مردم شازند در مجلس ادامه داد: ما سابقا این تجربه را در سال ۹۲ – ۹۳ هم داشتیم. در آن زمان دلار به مرز ۴۰۰۰ تومان رسید و پس از مدتی به ۳۰۰۰ تومان بازگشت اما قیمت مسکن و خودرو چندان تغییری پیدا نکرده و در سطح دلار ۴۰۰۰ تومانی باقی ماند. اگر کاهش قیمت فعلی تداوم و تاثیر نداشته باشد، فرقی با کاهش‌های سال ۹۲ – ۹۳ ندارد.

ابراهیمی با تاکید بر نقش سیاست خارجه در کاهش نرخ ارز تاکید کرد: هم‌اکنون برنامه‌های تحریمی آمریکا به اوج خودش رسیده است و کشور ما در حال مقاومت است. این شاخص‌ها خود را در قیمت دلار نیز نشان می‌دهد. حقیقت این است که منهای بعضی توجیهات سیاسی که خوشبختانه در دنیا وضعیت ما را بهتر می‌کند، از نظر اقتصادی فعلا اتفاق درخور توجهی نیفتاده است که ما بتوانیم بگوییم روند کاهش فعلی ادامه پیدا می کند یا نه.

وی با شاره به سیاست‌های اخیر بانک مرکزی گفت:  البته یکی از سیاست‌های  بانک مرکزی رصد داد و ستدها در کشور است. فکر می کنم که تا حدود زیادی اقتصاد ما در مسیر شفافیت قرار گرفته است. اما این سیاست‌ها صرفا باعث این می‌شود که بعضی سرمایه‌های پنهان جرات نکنند بی‌مهابا وارد بازار شوند. حرکت به سمت شفافیت و رصد مبدا و مقصد مبادلات مقداری وضعیت اقتصادی ما را بهتر می‌کند. اما به طور کلی کاهش نرخ دلار اخیر ریشه در سیاست خارجی دارد و به این علت است که توانسته‌ایم تا حدودی اجماع جهانی را به نفع خود تغییر دهیم. منهای بعضی از اقدامات مثبت بانک مرکزی، شاخص‌های اقتصادی ما جهت مثبتی ندارد که بگویم کاهش نرخ ارز تحت تاثیر آن است. تقریبا می‌توانم بگویم که با شفاف‌سازی حباب‌ها در حال از بین رفتند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید