امروز: شنبه, ۸ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 27 جماد ثاني 1446 | 2024-12-28
کد خبر: 95070 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1395 - 7:58 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

سیاست > مجلس – نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی معتقد است سهم دادن به زنان،‌ اقوام و اصناف باعث تغییرات در هیات رئیسه دائم فراکسیون امید نسبت به هیات رئیسه موقت شد. حجت الاسلام احمد مازنی در گفت و گو با خبرآنلاین درباره انتقادات به هیات رئیسه موقت فراکسیون امید مانند تهرانیزه و مردانه بودن […]

سیاست > مجلس – نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی معتقد است سهم دادن به زنان،‌ اقوام و اصناف باعث تغییرات در هیات رئیسه دائم فراکسیون امید نسبت به هیات رئیسه موقت شد.

حجت الاسلام احمد مازنی در گفت و گو با خبرآنلاین درباره انتقادات به هیات رئیسه موقت فراکسیون امید مانند تهرانیزه و مردانه بودن و تاثیر آن بر انتخابات هیات رئیسه دائم اظهار کرد: انتخابات هیات رئیسه موقت فراکسیون امید در فضایی برگزار شده بود که نمایندگان آشنایی کمتری نسبت به یکدیگر و همچنین آشنایی کمتری به تاثیرگذاری یک فراکسیون و نقش هیات رئیسه آن داشتند. از همین رو در آن زمان چهره‌های شناخته شده‌تر انتخاب شدند که بیشتر آنها تهرانی بودند.

وی ادامه داد: اینکه خانم‌ها رای نیاورده بودند به این علت نبود که اعضای فراکسیون نمی‌خواستند به خانم‌ها رای دهند،‌ بلکه به این دلیل بود که تعداد خانم‌های کاندیدا زیاد بود. آنها سه نفر بودند. هر آقایی در لیست خودش نام یک خانم را می‌نوشت اما آرا تقسیم شد.

مازنی که در هیات رئیسه موقت حضور داشت اما نتوانست به هیات رئیسه دائم راه پیدا کند، ادامه داد: در همان زمان بیشتر اعضای هیات رئیسه اعتقاد داشتند که منتخبان از این فراگیرتر باشند اما من چنین اعتقادی ندارم که هیات رئیسه را بین اقوام و جنسیت‌ها و صنف‌ها تقسیم شود.

عضو فراکسیون امید توضیح داد: دلیلم این است که هیات رئیسه مغز متفکر فراکسیون است باید افرادی در آن حضور داشته باشند که اولا التزام تشکیلاتی بالایی داشته باشند. اگر در جمع مجمع عمومی یا شورای مرکزی یا هیات رئیسه مصوبه ای داشته باشد و یکی از اعضای هیات رئیسه با آن مخالف باشد، بتواند حتی بهتر از دیگران از آن مصوبه دفاع کند. یعنی همیت و تعصب تشکیلاتی داشته باشد. دوم اینکه به لحاظ علمی و توانمندی سیاسی از ظرفیت بالایی برخوردار باشد چراکه باید جمعی را در بالاترین سطوح در کشور رهبری کند وسوم اینکه انعطاف لازم را داشته باشد تا اگر لازم شد از برخی معیارها و برنامه‌های خودش عدول کرده و برای مصالح بالاتر بتواند ائتلاف یا لابی کند. بتواند تصمیم بهنگامی بگیرد مانند تصمیمی که هیات رئیسه قبلی برای حقوقدان‌های شورای نگهبان یا هیات رئیسه مجلس گرفته بود.

مازنی اظهار کرد: در انتخابات هیات رئیسه دائم تا حدی نگاه‌ها، نگاه‌های قومی بود و می‌خواستند فراگیر باشند و حتما از اقوام مختلف حضور داشته باشند و حتما خانمی عضو آن باشد البته نتیجه الزاما به این معنا نیست که الزاماتی که گفتم تحقق پیدا نکرده باشد. شکر خدا جمعی انتخاب شده اند که در عین فراگیری،‌ شایستگی‌های لازم را هم دارند.

وی حاضر نشد کارآمدی این دوهیات رئیسه را با هم مقایسه کند و گفت:‌ فکر می‌کنم دست‌کم به مدت زمان هیات رئیسه موقت،  هیات رئیسه دائم نیز کار بکند و دست آخر عملکرد‌هایشان را مقایسه کنیم اما پیش‌بینی می‌کنم هیات رئیسه موفقی باشد.

مازنی درباره ورود فراکسیون امید به انتخابات 96 نیز گفت: موضوعی در فراکسیون طرح نشده است. البته آقای عارف به صورت سیاست کلی مطرح کردند تا طوری برنامه ریزی کنیم که در انتخابات 96 تاثیرگذار باشیم اما هنوز وارد جزئیات نشده اند.

29213

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید